nawadniania nie mam bo nie wiem gdzie je mam rozprowadzić... najpierwm zaplanuje gdzie ma być trawa gdzie rabaty a w przyszłości automatyczne nawadnianie... a bukszpany faktycznie dosadze...
a to teren do zagospodarowania na tyłach domu
tu ma być garaż z lekko przedłżonym dachem na drewno...
tym chcę sie zająć w pierwszej kolejności
chce wdłuż siatki posadzić żywopłot zeby zasłonić ten budynek gospodarczy i tu myślałem o szmaragdach ale powoli przekonuje się obecnie do grabów
widok na wejście od tyłu domu (na które jeszcze nie mam pomysłu ... wstęnie przedłużenie dachu do okna i myślałem o jakiejś tafli może pleksi która bedzie robić za wiatrołap
pole zakreskowane to ta tafla
i jeszcze kilka fotek
Smaragdy mogą być za niskie i zbyt "nikłe" przy takich wielkich budowlach. Posadź drzewo liściaste tak jakby w prawym szczycie tego budynku u sąsiada, a na linii świerki serbskie, wtedy Ci zasłonią.
no i projekt który ostatnio zobiłem choć chyba koncepcja się powoli zmienia i będą rabaty proste bez zawijasów ale decyzja jeszcze nie zapadła
co sądzicie?
Pni Danusiu (jeżeli mogę się tak zwracać do Pani) niestety nie da się w narożniku zrobić rabaty bo będzie tam wjaz do garażu i chodnik do wejscia od tyłu domu... w domu mieszkaja dwie rodziny i mają odrębne wejścia...
"no i projekt który ostatnio zobiłem choć chyba koncepcja się powoli zmienia i będą rabaty proste bez zawijasów ale decyzja jeszcze nie zapadła
co sądzicie? "
zapomniałem podać wymiary jedna kratka to jeden metr... jutro zrobie dokładny wyrys z odległościami...