martika
08:47, 03 lip 2012

Witam, mam rabatę zaczętą przd wejściem do domu , a to zdjęcie, wymiar rabaty 4.30mx1.40m( w najszerszym mejscu) Z uwagi na to, że jak wychodzę z domu to wprost widzę ta rabatę, a furtka jest z prawej strony po ukosie, więc chciałam aby rosło tam cos co trochę zasłoni to wejście do domu, tym bardziej, że odległość od schodków( 2 stopnie) do rabaty to jakies 1.20m wiec ogrodzenie jest blisko, stad te tuje posadzone rok temu planowałam tam dosadzić jescze jedną, bo tak dwie to troche nie pasuje, za tujami na siatce bluszcz,trzeba pamiętać, ze tam przesuwa sie brama, z innych roślin to myslałam aby posadzic moze obwódke z bukszpanu, jakąs kulę na pniu, zurawki.?? Moze jakas inna mozliwosc ktos widzi?...Posadzony tez został tam klon jesionolistny Flamingo, ale go przesadze. kompletnie nie wygląda tu dobrze szcególnie bez liści.
A może wysadzić te tuje i posadzić jakis ekran z cisa? Proszę o jakies swieze spojrzenie

A może wysadzić te tuje i posadzić jakis ekran z cisa? Proszę o jakies swieze spojrzenie