Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Marzenie o...

Marzenie o...

beta 09:55, 30 paź 2013

cudny ten berberys....zapisuję na listę
agam 19:58, 10 lis 2013

Kasiu masz może posadzoną runiankę na słońcu?
Twoje rabatki oglądałam już setki razy. Bardzo podoba mi się ta "zielona" z rh. Pokazuj więcej zdjęć bo naprawdę jest co zgapiać od Ciebie (jeśli pozwolisz oczywiście) .
alinak 20:36, 10 lis 2013

imponujące kolorki ma ten berberys .też go u siebie lubię .choć nie mam tylu egzemplarzy
kasiula79 18:33, 11 lis 2013

Tusiala napisał(a)
Podoba, podoba i to bardzo Takie formalne, wygłaskane, wypieszczone ogrody coraz bardziej zwracają moją uwagę aż się boję

dawno mnie u siebie nie było, a jednak Ktoś zaglada - fajnie!

Marta - do wygłaskanego i wypieszczonego ogrodu mojemu jeszcze brakuje...ale staram się

kasiula79 18:34, 11 lis 2013

beta napisał(a)
cudny ten berberys....zapisuję na listę

należy się mu honorowe miejsce na Twojej liście
kasiula79 18:35, 11 lis 2013

alinak napisał(a)
imponujące kolorki ma ten berberys .też go u siebie lubię .choć nie mam tylu egzemplarzy

Alinko berberys Maria jest naprawdę niesamowity. Gdyby nie zdjęcia chyba bym nie uwierzyła w te jego barwne metamorfozy,a tak jest dowód

kasiula79 18:36, 11 lis 2013

agam napisał(a)
Kasiu masz może posadzoną runiankę na słońcu?
Twoje rabatki oglądałam już setki razy. Bardzo podoba mi się ta "zielona" z rh. Pokazuj więcej zdjęć bo naprawdę jest co zgapiać od Ciebie (jeśli pozwolisz oczywiście) .

Aga moja runianka rośnie w cieniu, ale Syla pisała że u niej jest na słońcu i jest ok - trzeba tylko pilnować wilgotności. Wiosną zamierzam ją posadzić na miejscu dość mocno nasłonecznionym, zobaczymy jak sobie poradzi. W kwestii zgapiania - będę zaszczycona

ze zdjęciami teraz będzie trochę gorzej, bo u mnie teraz plac budowy - kończy się murować ogrodzenie, trawnik z przodu domu pryskany randapem i niebawem będzie zaorany. Naprawdę kiepsko to teraz wygląda, ale liczę na wiosnę
malgorzata_s... 18:57, 11 lis 2013

Mój eMuś przyniósł od znajomego sadzonki berberysów nn mam nadzieję że to Maria, okaże się jesienią pewno Pozdrowienia zostawiam
kasiula79 16:56, 12 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Mój eMuś przyniósł od znajomego sadzonki berberysów nn mam nadzieję że to Maria, okaże się jesienią pewno Pozdrowienia zostawiam

Gosiu już wiosną będziesz wiedziała "czy to ten czy nie ten" - poznasz go po seledynowym odcieniu zieleni i wyprostowanych pędach, a jesienią jak zmieni kolorki na ogniste to już będziesz miała pewność.

pozdrawiam
Tusiala 08:59, 13 lis 2013

Nie mam nic przeciwko nowym fotkom
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies