nie pokazywałam Wam jeszcze nowej rabaty, robionej w tym roku: - rosną tu świerki serbskie, choina kanadyjska, choina jeddeloh, cyprysik Filifera aurea nana, hortensje Pinky Winky (nie wiem czy je dojrzycie - takie są wielkie), begonie jednoroczne, lawenda, trzmielina na pniu w lawendzie oraz puste miejsce na żurawki berry smothie(nie mogę jej namierzyć) - może ktoś poleci sprawdzony sklep internetowy?
podpinam się pod pytanie o sklep pieknie u Ciebie, taki porzadek i ta trawa.... marzenie
ech, nie będę się rozpisywać. To oczywista oczywistość przepięknie
Bardzo ładna nowa rabata i kuzyni moich serbów
Kasiu Berry Smoothoe kupiłam tutaj Sadzonki wyglądały tak, przyjęły się bardzo dobrze już są nowe listeczki. Piękna ta nowa rabatka. Pinki Winky masz za choiną jeddeloh?
Ola ale widzisz że kuzyni chyba mniej papu dostawali bo nie tacy wypasieni jak Twoi jednak mam nadzieję że wezmą się w garść
nie pokazywałam Wam jeszcze nowej rabaty, robionej w tym roku: - rosną tu świerki serbskie, choina kanadyjska, choina jeddeloh, cyprysik Filifera aurea nana, hortensje Pinky Winky (nie wiem czy je dojrzycie - takie są wielkie), begonie jednoroczne, lawenda, trzmielina na pniu w lawendzie oraz puste miejsce na żurawki berry smothie(nie mogę jej namierzyć) - może ktoś poleci sprawdzony sklep internetowy? ]