Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Marzenie o...

Marzenie o...

dominika_rew 17:30, 03 maj 2014

Jak patrzę na Twoje rabatki i tę którą teraz pokazałaś, to dochodzę do wniosku, że trzeba się urodzić z tym czymś żeby tak pięknie mieć cudeńko! hortki od razu zauważyłam, wcale nie takie malutkie pozdrowienia!
ele2001 17:50, 03 maj 2014

Podglądam od jakiegoś czasu i prześledziłem wątek jest pięknie, sukcesywna praca proszę o więcej
Aneta1309 18:51, 03 maj 2014

Witaj, od dłuższego czasu obserwuję jak powstaje Twój ogród, pięknie u Was, czekam na więcej zdjęć.
kasiula79 22:30, 03 maj 2014

agam napisał(a)
Jeszcze jedno pytanko Czy koło żurawek i begoni też masz pinky?

tak Aga - tam też są Pinky
kasiula79 22:36, 03 maj 2014

elzbieta_g napisał(a)

te teletubisie widać masz tą odmianę sprawdzoną czy słyszałaś dobrą opinie bo ostatnio miałam ją w ręce ale odłożyłam bo chciałam vanilke

Ela właściwie to niewiele o niej wiem (to niepodobne do mnie, bo zawsze czytam, sprawdzam , pytam przed zakupem roślin, a teraz zakup całkowicie spontaniczny) Miały być hortensje, a że limki mam już w kilku miejscach, to zachciało mi się różowych (nastawiona byłam na vanilki, ale akurat wtedy ich nie mieli, więc kupiłam pinky winky). Później doczytałam że to najmniejsze z hortensji bukietowych.
kasiula79 22:39, 03 maj 2014

dominika_rew napisał(a)
Jak patrzę na Twoje rabatki i tę którą teraz pokazałaś, to dochodzę do wniosku, że trzeba się urodzić z tym czymś żeby tak pięknie mieć cudeńko! hortki od razu zauważyłam, wcale nie takie malutkie pozdrowienia!

Dominiczko - bardzo Ci dziękuję - takie słowa bardzo mobilizują do pracy, a przede mną plewienie, więc motywację już mam

pozdrawiam
kasiula79 22:42, 03 maj 2014

ele2001 napisał(a)
Podglądam od jakiegoś czasu i prześledziłem wątek jest pięknie, sukcesywna praca proszę o więcej

fajnie Przemek że zaglądasz - fotki oczywiście będą
kasiula79 22:45, 03 maj 2014

Aneta1309 napisał(a)
Witaj, od dłuższego czasu obserwuję jak powstaje Twój ogród, pięknie u Was, czekam na więcej zdjęć.

witam cię Anetko i lecę do Ciebie
zolka 17:42, 04 maj 2014

kasiula79 napisał(a)

Hej Zolka - zapraszam oczywiście
a gdzie twój wątek????

Oj ja będę tworzyła swój ogrodowy zakątek najszybciej w przyszłym roku.
Teraz szukam inspiracji...
ewakatowice 17:51, 04 maj 2014

zolka napisał(a)

Oj ja będę tworzyła swój ogrodowy zakątek najszybciej w przyszłym roku.
Teraz szukam inspiracji...

Możesz zaspokoić moją ciekawość. Już tłumaczę skąd ona wynika. Otóż jak byłam nastolatką w wieku 14 lat przyprowadziłam suczkę, którą nazwałyśmy ZOLA
(inspiracja pisarstwem Emila Zoli). Sunia dożyła prawie 20 lat, my z siostrami wyfrunęłyśmy z gniazda na studia a ona została z rodzicami. Strasznie ją kochałyśmy

Kasila no, przepraszam, że u Ciebie taką prywatę mam ale ZOLKA nie ma swojego wątku....

Buziaki