Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Marzenia i plany vs. rzeczywistość

Marzenia i plany vs. rzeczywistość

butterfly 17:14, 13 kwi 2014

Baraga, odebrałas priva?
Magda70 17:19, 13 kwi 2014

Ale masz łany....mój mariken tez w tej samej fazie ....ale stipa moja w tyle niestety
malkul 13:01, 15 kwi 2014

Angelique w tych koszach nas zachwyci jak zakwitnie W masie siła
aniaib 21:23, 15 kwi 2014

butterfly napisał(a)
A żeby zobrazować jak się powoli robi...

Całe lato będę tą darń zrywać... Normalnie mnie trafia... ale szkoda trawy, bo ładna, i trzeba ją gdzieś położyć. Ale pod koniec to już naprawdę spore kawały tej trawy wycinałam - ćwiczenie czyni mistrza...

Jeszcze dużo pracy tu czeka bo i ziemi trzeba dosypać, i posypać korą...

Teraz coś co misie lubią najbardziej

PRZED

I PO

Jeszcze świeżo malowana.
Już ją widzę w otoczeniu róż (za plecami będzie pergola)...

I na koniec pięknie ukwiecona Amanogawa

witam
Jak zobaczyłam tą ławkę, to aż mi się śmiać zachciało - mam dosłownie identyczną, choć białą. Rozbrojoną przez moich chłopaków, i też w tym roku planuję przeprowadzić jej metamorfozę Mam nadzieję, że u mnie efekt będzie choć w połowie tak dobry jak u Ciebie... Czy ta ławka też w "spadku"? Pozdrawiam, czytam dalej
Zielona 21:28, 15 kwi 2014

Beatka... tulipanowe rzeki obejrzałam. Przepiękne.... Czy Twoje queeny maja odpowiedni kolor? Bo moje chyba jednak nie będą żółte Uff... Mam prośbę. Masz jakąś fotkę crimsona z pełni sezonu?
butterfly 23:18, 15 kwi 2014

Gosia- malkul, tez się nie mogę na te Angelique doczekac... ale chyba nie dadza rady na swięta...

aniaib, ale stare zdjęcia wygrzebałaś !
Tak , ławke "podwędziłam" rodzicom

Martuś, moje Oueeny tez ciemne... szukałam zdjęć (jak to dobrze że wszystkie cebulowe zakupy jesienią obfociłam... i ja kupiłam i w Biedronce, i w Lidlu...
Ciekawe które kwitną
Ale jedno pozostaje - w tamtym roku tych żółtków nie miałam na rabacie (porównałam zdjęcia), ale co i skąd tam wsadziłam... nie pomaju

Crimson mój młody jeszcze, całego go jeszcze nie ujmowałam na zdjęciach. Skupiałam się na listkach

To jest z sierpnia 2012

Kwiecień 2013

Tu go troche widac jak robiłam w tamtym roku tę rabatę, jak widzisz mały jeszcze, ale trzeba mu przyznac że liscie ma obłędne

Mogę cie odesłac do MałejMi - ona ma ooogrooomnegooo - i jak go zobaczyłam osobiście na oczy to troche się przeraziłam ze mój tez taki będzie...
butterfly 23:22, 15 kwi 2014

jak już wspomniałam moje Queen to chyba jednak Queen Na razie jedna króluje

I ogólne foteczki

A tu sie nie mogłam - inaczej - nie byłabym sobą gdybym tak nie zaczęła nowej rabaty
beta 08:29, 16 kwi 2014

zaglądam...cudnie u Ciebie...jak zakwitną te 'białae kosze' to będzie czad...wpadły mi w oko te hiacynty Woodstoch...sliczne...gdzie kupowałaś?
Juzia 09:26, 16 kwi 2014

A ten Crimson nie jest szczepiony?
butterfly 10:09, 16 kwi 2014

Na szybko

Woodstock z Lidla a Crimson nie jest szczepiony - nie widać tego ale od dołu jakieś 30-40 cm wypuszcze gałązkę i mnie ona wkurza trochę - już drugi rok debatuję czy jej nie ciachnąć