Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Marzenia i plany vs. rzeczywistość

Marzenia i plany vs. rzeczywistość

butterfly 21:51, 05 cze 2014

Zielona napisał(a)
Beata - jak Twoja Eden? U mnie po jednym kwiatku na każdym krzaczku i chyba nawet będzie więcej. A dopiero wiosną sadzone. Jest pięęęękna! Taka cukierkowa. No i zapytać chciałam, co zdecydowałaś w sprawie frosted? Będzie z szałwią czy nie?

Moja ma duuuużo pąków - będzie czad jak zakwitnie.
ja uwielbiam na nią patrzeć, bo zapachu to nie wyczuwam ale jest jak taki właśnie cukierkowy kubeczek

Po Frosted chyba sie w końcu wybiorę w sobotę...
ale, zastanawia mnie jedno - mam 5 szt tej trawy i ona jest ogromna.... a ta szałwia jeszcze taka mała.... wiem, rozrośnie się.... przypomnij mi do jakiej wysokości? bo mam jeszcze innego na nią pomysła
butterfly 21:53, 05 cze 2014

No popatrz jaka ona duża...

Zielona 21:54, 05 cze 2014

Bardzo wysoka nie będzie, ale u koleżanki oglądałam wczoraj kilkuletnie kępy i mają jakieś 30cm wysokości i pewnie ze 40cm średnicy.

A jaka wysoka jest Twoja Eden? Dajesz się jej piąć, czy trzymasz w formie krzewu?
butterfly 21:56, 05 cze 2014

Zielona 21:56, 05 cze 2014

Ło matko, Becia! Toz to potwór jakiś Po co Ty chcesz kupować? Z jednej naprodukujesz kilkanaście sadzonek! Mięsem ja karmisz, czy jak?
butterfly 22:01, 05 cze 2014

Zielona napisał(a)
Bardzo wysoka nie będzie, ale u koleżanki oglądałam wczoraj kilkuletnie kępy i mają jakieś 30cm wysokości i pewnie ze 40cm średnicy.

A jaka wysoka jest Twoja Eden? Dajesz się jej piąć, czy trzymasz w formie krzewu?

Kurcze, to niewysoka... myślałam że parę szt posadzę za żywopłocikiem... no nic, będę szukać wyższej..

Moja Edenka biedactwo od 2 sezonów się nie może doczekać pergoli... pergola już zrobiona leży, ale nie ma kto się zabrać za pomalowanie jej... może pamietasz jaką farbę dziewczyny polecałay Anie-art na altanę?
Ja chcę ją puścić na pergolę, nie przycinałąm jej ani razu i - o zgrozo - nie opatulaąłm zimą... świetnie sobie radzi
Pedy już ma takie wysokie jak ja - jakieś 160 w kapeluszu - one mi zaczynają już zwisać i musze dlatego przyspieszyć montowanie tej pergoli... szkoda mi jej, bo tak to by miała w końcu oparcie
butterfly 22:02, 05 cze 2014

Zielona napisał(a)
Ło matko, Becia! Toz to potwór jakiś Po co Ty chcesz kupować? Z jednej naprodukujesz kilkanaście sadzonek! Mięsem ja karmisz, czy jak?

Ty, a o tym nie pomyślałam żeby ja dzielić... to jest pomysł
Pamiętam, ze wczesną wiosną gdzieś tam dojrzałam ich dzieciątko ale teraz w tym gąszczu nie moge znaleźć
leon60 22:03, 05 cze 2014

butterfly napisał(a)

Cudowny busz na rabatach
butterfly 22:06, 05 cze 2014

butterfly 22:07, 05 cze 2014

leon60 napisał(a)

Cudowny busz na rabatach

Tak Ola, tutaj busz - podoba mi się tu miałam najmniej pielenia