Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Marzenia i plany vs. rzeczywistość

Marzenia i plany vs. rzeczywistość

Zielona 22:08, 05 cze 2014

butterfly napisał(a)

Kurcze, to niewysoka... myślałam że parę szt posadzę za żywopłocikiem... no nic, będę szukać wyższej..

Moja Edenka biedactwo od 2 sezonów się nie może doczekać pergoli... pergola już zrobiona leży, ale nie ma kto się zabrać za pomalowanie jej... może pamietasz jaką farbę dziewczyny polecałay Anie-art na altanę?
Ja chcę ją puścić na pergolę, nie przycinałąm jej ani razu i - o zgrozo - nie opatulaąłm zimą... świetnie sobie radzi
Pedy już ma takie wysokie jak ja - jakieś 160 w kapeluszu - one mi zaczynają już zwisać i musze dlatego przyspieszyć montowanie tej pergoli... szkoda mi jej, bo tak to by miała w końcu oparcie

farba - wydaje mi się że o remmersie rozmawiały. Ale przewinęło się wtedy sporo marek... Nie masz ochoty sprawdzić zewnętrznego fluggera ?

Eden - o mamusiu! Czyli będę ja oglądała z tarasu jednakZajrzy mi pewnie na taras. Myślałam, żeby powojnik jej dodać... ale muszę Robaczka zagadnąć o poradę
butterfly 22:11, 05 cze 2014

leon60 22:12, 05 cze 2014

Farba Remmers ale Ana malowała Tikkurillą jak ja swoj warzywnik Na altanę też ją kupię
butterfly 22:14, 05 cze 2014

Zielona napisał(a)

farba - wydaje mi się że o remmersie rozmawiały. Ale przewinęło się wtedy sporo marek... Nie masz ochoty sprawdzić zewnętrznego fluggera ?

Eden - o mamusiu! Czyli będę ja oglądała z tarasu jednakZajrzy mi pewnie na taras. Myślałam, żeby powojnik jej dodać... ale muszę Robaczka zagadnąć o poradę

A droga Fluggera? Zupełnie się nie orientuję...

Tak, ona duża rosnie - ja do niej dosadziłam Polish Spirit
butterfly 22:15, 05 cze 2014

leon60 napisał(a)
Farba Remmers ale Ana malowała Tikkurillą jak ja swoj warzywnik Na altanę też ją kupię

O, fajnie - już mam 3 do wyboru dzieki
butterfly 22:18, 05 cze 2014

Uwielbiam moja stipę
jak mi kiedys zmarznie lub zgnije to się zapłacze na śmierć...
butterfly 22:22, 05 cze 2014

Beatlesy rządzą

Chyba te kulkę przesadze w środek traw - obecnie na samym skaraju żurawek...

Brakuje bucika
Tess 22:23, 05 cze 2014

O matko, jakie wszystko piękne i bujne.
Stipa rewelacyjna!

A ten niebieski powojnik to Arabella?

Piwonię przesadź w końcu sierpnia, początku września. W innnym terminie ryzko, że w kolejnym roku nie zakwitnie.
agniecha973 22:26, 05 cze 2014

Beata, jak u ciebie wszystko pięknie się rozrosło!!! Jej, jak pięknie! Stipy na razie w obrębie marzeń u mnie. Nie rosną i tyle.
butterfly 22:27, 05 cze 2014

Powojnik Prince Charles

Piwonia - oj, opóźnia mi się zakonczenie tej rabaty... ale z drugiej strony szkoda mi tej piwoni... podoba mi się... mus czekać...