Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 22:19, 23 lis 2013

Gardenarium napisał(a)
Sebek, myślisz już o wiankach?
Przyznam, że mam za wiele pomysłów i chyba zrobię 3 wianki, jeden na Wigilię i pozostałe na kolejne dni. Tak trudno mi się zdecydować
I to mnie kusi i tamto, widziałam w kwiaciarni szklane, przezroczyste kwiaty...hmm storczyka, też by pasowały.

Szklane??? No to nie mogę doczekac sie tych wianków Ja w tym roku ide w prostote
grupa_trzyma... 23:36, 23 lis 2013

Drogi Rzeczniku nie zapominaj o grudniku. Mój też kwitł trzema kwiatkami, ale go pociachałam i w tym roku mam cały bukiet. Daj szansę a będziesz zadowolony. Dekoracje świąteczne bardzo skromne ale dzięki temu do mnie przemawiają. Nie lubię przepychu. Zgapiłabym, tylko skąd ja wytrzasnę takie ładne gałęziagi? Mam takie z wierzby pokręconej pomalowane na czerwono. Może się nadadzą. Pozdrawiam!
Za porządki w ogrodzie 6+.
Sebek 11:16, 24 lis 2013

No dobrze - pociacham tego grudnika, przesadzę do lepszej ziemi i będę widzieć - jak się odwdzięczy to zostanie

Miłej niedzieli wszystkim życzę
Enya73 11:21, 24 lis 2013

Zaległości u Ciebie nadrobiłam, nacieszyłam oko pięknymi obrazkami jesieni uchwyconymi w Twoim obiektywie. Poczytałam o Twoich planach i kolejny raz się powtórzę, że jesteś niesamowity chłopak. W tak młodym wieku jesteś już tak poukładany, wiesz czego chcesz, masz pasję i wspaniałe perspektywy przed sobą. Ach, młodym być.....

Pozdrawiam
Sebek 11:47, 24 lis 2013

Ja też macham - i zmykam, bo jutro mam egzamin praktyczny....Bojam się
Gardenarium 11:48, 24 lis 2013

U mnie ciepełko, plus 8 rankiem. Masz zdjęcia szronu?

Instagram Ogrodowiska
Sebek 14:48, 24 lis 2013

Nie mam U mnie od rana pada deszcz
Marysia 14:51, 24 lis 2013

Witaj Sebku !
Od dawna wchodzę na Twój profil ale bez wpisów, ponieważ dopiero od wczoraj mam swój profil i mogę wpisać swoje odczucia odnośnie Twojego przepięknego ogrodu. Jest on bardzo zadbany uporządkowany
kolorystycznie ze smakiem. Podoba mi się bardzo. Zapraszam do siebie do mojego skromnego ogródka.
Marysia 15:22, 24 lis 2013

Dziękuję z a Twoje rady, na wiosnę wezmę się za to
dominika_rew 16:30, 24 lis 2013

Cześć Sebek! Znam Twoje wątki bardzo dobrze, więc koniecznie musiałam się tu ujawnić. Z tego co widzę, podobnie jak ja zajmujesz się swoim "rodzinnym" ogrodem - super to ogarniasz i doradzasz też innym. Na początku nie mogłam się nadziwić Twojej pasji (szczególnie w tym wieku), ale już wiem jak to wciąga Serdecznie pozdrawiam!