Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Magdalenka 15:59, 23 lis 2013

Widzę, że gotowy jesteś na zimę. Ja dziś ciachałam pełne pelargonie, miały jeszcze sporo kwiatów, a chcę je przezimować. Tak patrzę na te Twoje donice, fajnie to wygląda. U mnie w okolicy też widziałam takie gałęzie. Może pociacham w przyszłym tygodniu i zgapię troszkę Twój pomysł Mogę?

Co do matury- stres jest zupełnie naturalny, ale zobaczysz, że jak będzie po wszystkim, będziesz wspominać ten ważny egzamin z uśmiechem Dla mnie trudniej było zdać prawko, to dopiero była "jazda".

Pozdrawiam
Joku 16:22, 23 lis 2013

Ja też bym chętnie odgapiła pomysł na dekoracje w donicach. Bardzo mi się podobają. Czy można Rzeczniku?
kasiula79 16:55, 23 lis 2013

Super wyglądają te badylki w donicach
Milka 17:47, 23 lis 2013

Nie cierpię tych lisci szafirkow, ale cóz..
Dekoracja zapowiada sie extra
Sebek 20:49, 23 lis 2013

Robaczek napisał(a)
Seba,
Grudnika nie wolno przestawiać - musi być zawsze skierowany do światła tą samą stroną. Poza tym bardzo rzadko podlewać ( zwłaszcza jak ma pączki) i bedzie obsypany kwiatami co roku

Nawet go nie tykam Po prostu oduczam się trzymania tego co niekoniecznie ładne, po prostu nie lubie gracić sobie wnętrz tym co malo atrakcyjne
Sebek 20:52, 23 lis 2013

Kindzia napisał(a)
Wiesz co Ci powiem Sebuś? Ty bardzo pracowity jesteś i ambitny. Mój Grześ na drugim roku automatyki i robotyki...jakieś projekty ściubi, coś z matematyki skrobnie..ale żeby przy książkach siedział, to zupełnie nie...Same piątki będziesz w indeksie miał. Maturą się martwisz??? Śpiewająco zdasz!!! Ja, stary belfer, Ci to mówię.

Z tymi gwiazdkami na trawie to mnie powaliłeś...

Automatyka i robotyka..... chapeau bas.....
Gwiazdki moze super, ale chcem snieg na swieta!!!!
Sebek 20:54, 23 lis 2013

Magdalenka napisał(a)
Widzę, że gotowy jesteś na zimę. Ja dziś ciachałam pełne pelargonie, miały jeszcze sporo kwiatów, a chcę je przezimować. Tak patrzę na te Twoje donice, fajnie to wygląda. U mnie w okolicy też widziałam takie gałęzie. Może pociacham w przyszłym tygodniu i zgapię troszkę Twój pomysł Mogę?

Co do matury- stres jest zupełnie naturalny, ale zobaczysz, że jak będzie po wszystkim, będziesz wspominać ten ważny egzamin z uśmiechem Dla mnie trudniej było zdać prawko, to dopiero była "jazda".

Pozdrawiam

Tylko prawko to jeden egzamin i krótki, a mnie czeka 10.... 1,5 miesiaca nerwow Wykituję
Sebek 20:56, 23 lis 2013

Jolu, Kasiu, Magdo - moje zgapione z Pinteresta, zgapiajcie do woli
Irenko.... Mam nadzieję, ze bedzie super
Gabrysia_ 20:58, 23 lis 2013

Sebek...bardzo fajnie uchwyciłeś konwalnika,reszta fotek też super
Mój grudnik to chyba jakiś dziwny jest,bo muszę dużo wody mu lać,a tu piszecie,że nie podlewać jak kwitnie,jak mojego nie podlałam to więdnie,odnoszę wrażenie,że lubi dużo wody...ale to tylko moje spostrzeżenia
Konstancja30 21:03, 23 lis 2013

musiałam się mocno skupić ... matura ... wiankowanie ... przygotowania do zimy ... święta ... pokoleniowe spojrzenie na bieg czasu ... piekne obrazy ... wow ... ale dałam radę ... i jeszcze te obrazki ... no czapki z głów ...

na kwileczkę z głów bo potem to szybko na ... mrozik idzie ))) chyba ...