Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Madzenka 15:54, 08 lut 2014

Sebek to już można hortensje ciachać? Nie za wcześnie? Ja nawet mam wątpliwości odnośnie traw, będzie brzydko w ogrodzie....
Sebek 16:24, 08 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)
Sebek to już można hortensje ciachać? Nie za wcześnie? Ja nawet mam wątpliwości odnośnie traw, będzie brzydko w ogrodzie....

Ja pociachałem - po feriach już będę miał taki maraton, że na ogród nie będzie czasu, więc tnę teraz - ogrodowe zostawiam sobie do momentu aż puszczą liście
W Twoim ogrodzie brzydko? Ciekawe w którym miejscu?
Nikita 17:05, 08 lut 2014

Widzę Sebek, że troszkę z nauką odpuściłeś...nic się nie martw zdasz na pewno...korzystaj z wiosny.
Pozdrawiam weekendowo

PS. a powiedz mi jeszcze kiedy konkretnie zaczynają się matury w tym roku i jakie przedmioty "obstawiasz"
Sebek 17:25, 08 lut 2014

Nie odpuszczam, dalej piszę prezentację i codziennie ganiam na angielski - włącznie z sobotą - dzisiaj wyjątkowo nie miałem....
Matury zaczynają się 5 maja - obowiązkowe przedmioty znacie, a dodatkowo biorę angielski rozszerzony, matmę rozszerzoną i geografię.... No i w czerwcu jeszcze mam dwa egzaminy na technika ekonomistę.... W sumie 10....
Macham do Was i idę robić killera
ewa004 17:37, 08 lut 2014

Znowu killera ???
Ja znowu mam lenia
Nikita 17:39, 08 lut 2014

Zaraz zaraz, to matmę piszesz obowiązkowo a potem jeszcze raz rozszerzoną? Ty jakiś kamikadze jesteś....toż to przecież jakiś koszmar...
Ja co prawda zdawałam pisemną matmę (rozszerzonych nie było, bo to było wtedy gdy dinozaury po ulicach biegały) a potem jeszcze ustną, ale z tej drugiej byłam zwolniona, więc zupełny luzik
Sebek 18:16, 08 lut 2014

Nikita napisał(a)
Zaraz zaraz, to matmę piszesz obowiązkowo a potem jeszcze raz rozszerzoną? Ty jakiś kamikadze jesteś....toż to przecież jakiś koszmar...
Ja co prawda zdawałam pisemną matmę (rozszerzonych nie było, bo to było wtedy gdy dinozaury po ulicach biegały) a potem jeszcze ustną, ale z tej drugiej byłam zwolniona, więc zupełny luzik

Nom - zdaję najpierw podstawę obowiązkowo, a 9-go rozszerzenie - i szczerze ten obawiam się najbardziej....Bo nie ogarniam....A deklaracja już poszła... Tak samo z angielskim, ale ten jeszcze jest spoko....
Sebek 18:18, 08 lut 2014

ewa004 napisał(a)
Znowu killera ???
Ja znowu mam lenia

Codziennie się staram go machnąć Liczę na efekty takie jak wstawiają ludzie na fb Chodakowskiej
Magda70 18:26, 08 lut 2014

ewa004 napisał(a)
Znowu killera ???
Ja znowu mam lenia

Ty nie przeginasz?? Dzieciaki wyjechały a Ty się lenisz...
Gardenarium 18:40, 08 lut 2014

Jakie masz kolory liliowców i co zamierzasz?

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies