Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

MAD 22:53, 22 maj 2014

Przyłączam się do gratulacjimaturalnych. Niezła robota!
Ile różności ogrodowych u Ciebie. Fajne zestawienie donicowe. Ciekawa jestem jak będzie wyglądało jak się rozrusza.
Sebek 22:59, 22 maj 2014

MAD napisał(a)
Przyłączam się do gratulacjimaturalnych. Niezła robota!
Ile różności ogrodowych u Ciebie. Fajne zestawienie donicowe. Ciekawa jestem jak będzie wyglądało jak się rozrusza.

Miejmy nadzieję, że dobrze
Enya73 23:05, 22 maj 2014

Uff, mogę wreszcie puścić kciuki Gratulacje Sebek. W przyszłym roku moja córka będzie zdawała maturę, to już jestem zestresowana, chyba bardziej niż ona Super, że Ci tak dobrze poszło

A ogród prezentuje się wspaniale Będziesz najlepszym ogrodnikiem wśród ekonomistów

Pozdrawiam serdecznie
hanka_andrus 23:11, 22 maj 2014

Do tych begonii dałabym kosmosy. Zwiewności trochę przy tych ciężkich gazonach by było.
Gratulacje składam, zawodowe pryszcz. Prześliźniesz się jak węgorz.
dominika_rew 23:35, 22 maj 2014

Serdeczene gratulacje! Matura z samymi sukcesami a do tego ogród tak ogarniety..podziwiam
Madzenka 07:02, 23 maj 2014

Sebuś to już teraz będziesz caly czas z nami Już po maturze, ufff!
A kiedy zawodowe?
nicol21 07:05, 23 maj 2014

Gratulacje matury!!
co teraz? ogrodnictwo?

Donice fajne, radosne i kolorowe. Nabjardziej podobają mi się te z pomarańczową petunią/surfinią
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Sebek 07:56, 23 maj 2014

Enya73 napisał(a)
Uff, mogę wreszcie puścić kciuki Gratulacje Sebek. W przyszłym roku moja córka będzie zdawała maturę, to już jestem zestresowana, chyba bardziej niż ona Super, że Ci tak dobrze poszło

A ogród prezentuje się wspaniale Będziesz najlepszym ogrodnikiem wśród ekonomistów

Pozdrawiam serdecznie

No to będziemy trzymać kciuki
Sebek 07:57, 23 maj 2014

hanka_andrus napisał(a)
Do tych begonii dałabym kosmosy. Zwiewności trochę przy tych ciężkich gazonach by było.
Gratulacje składam, zawodowe pryszcz. Prześliźniesz się jak węgorz.

Też myślę, że kosmosy będą OK - i nie będę musiał ich kupować
Sebek 07:58, 23 maj 2014

dominika_rew napisał(a)
Serdeczene gratulacje! Matura z samymi sukcesami a do tego ogród tak ogarniety..podziwiam

Z określeniem "ogarnięty" bym nie przesadzał - chwasty urosły na potęgę.... Ale duże lepiej się wyrywa