Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 22:07, 07 lip 2014

zawitka napisał(a)
Sebek gratulacje za maturę i trzymam kciuki za Studia Busz sliczny ---zielicho tam się nie dostanie

Nawet nie wiesz jak dużo chwastów tam potrafi rosnąć
lenka 23:44, 07 lip 2014

Jakie chwasty Seba?? Mega kwieciście jest u Ciebie i kolorowo.... Kosmosy cudne, będę wypatrywać nasion.Pomyśleć,że w babcinym ogrodzie próbowałam je zwalczyć tak się wysiewały a teraz też chce je mieć u siebie I w ogóle muszę jakoś w swoją rabatę wkomponować trochę kwitnących bylin....
Pozdrówki
abiko 09:56, 08 lip 2014

Sebek napisał(a)

Dziękuję Aga za komplementy w stronę ogrodu Metamorfozy pokazywałem niedawno - o tu
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1724-u-sebka-czyli-ogrodowych-rewolucji-ciag-dalszy?page=1310

Sebuśkam

Przecież wiesz, że ja nie ogarniam wszystkiego metamorforzy super.. i te Twoje lilie ach.. och..
Sebek 10:54, 08 lip 2014

lenka napisał(a)
Jakie chwasty Seba?? Mega kwieciście jest u Ciebie i kolorowo.... Kosmosy cudne, będę wypatrywać nasion.Pomyśleć,że w babcinym ogrodzie próbowałam je zwalczyć tak się wysiewały a teraz też chce je mieć u siebie I w ogóle muszę jakoś w swoją rabatę wkomponować trochę kwitnących bylin....
Pozdrówki

Chwastów rośnie mnóstwo - tylko wyrywam Z samej trawy przecież kompostu nie robię

Byliny warto mieć, ale trzeba mieć zimozieloną bazę, żeby nie było smutno przez kilka miesięcy na rabatach...
Sebek 10:55, 08 lip 2014

abiko napisał(a)

Przecież wiesz, że ja nie ogarniam wszystkiego metamorforzy super.. i te Twoje lilie ach.. och..

Aga - ja nie ogarniam większości, więc spoko Lilie macie zaklepane
lenka 23:55, 08 lip 2014

Sebek napisał(a)

Chwastów rośnie mnóstwo - tylko wyrywam Z samej trawy przecież kompostu nie robię

Byliny warto mieć, ale trzeba mieć zimozieloną bazę, żeby nie było smutno przez kilka miesięcy na rabatach...

Seba, bazę już mam-tak myślę- teraz muszę dodać hmm.. jak to mawia Nasza Danuśka-smaczków
ana_art 00:12, 09 lip 2014

Sebek wszystkiego co najlepsze!!!!
Sebek 08:37, 09 lip 2014

Ana jesteś szybsza niż wszyscy, dziękuję
sylllwia 08:38, 09 lip 2014

Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń

BEATA_S 08:42, 09 lip 2014

Wpadam bez kwiatka , ale z najlepszymi życzeniami Sebek ! Wszystkiego co najlepsze !!!!