Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

ewakatowice 09:05, 09 lip 2014

nie wiem jak ogarniasz cały swój ogród, jak dobierasz gatunki.
Cała paleta kolorów, przeplatają się wzajemnie a nie zagłuszają ani nie konkuruję ze sobą. Masz talent!
Nonka 09:18, 09 lip 2014

Sebciu, proszę zerknij do mnie i coś poradź bo nie śpię od kilku nocy i przez ten brak snu zaraz siły mi zabraknie do pracy w ogródku A swoją drogą nie wiem z jakiej okazji, ale też dołączam się do życzeń
abiko 09:20, 09 lip 2014

Sebuś wszystkiego naj, naj. Niech Ci się spełniają marzenia
anna_g 10:13, 09 lip 2014

Naj, naj, naj... lepszego Sebuś. Spełnienia wszystkim dobrych pragnień - także ogrodowych
Syla 10:31, 09 lip 2014

Nie wiem czy dziś ale Ty z podobnej daty jak mój starszy ... Wszystkiego naj...naj...naj ..urodzinkowo ... torcika nadgryzionego nie podsyłam bo nie wypada

Oczywiście gratuluję zdanej matury ... mama pewnie pęka z dumy ... ja również bym pękała .... bo fajny gość z Ciebie !!!
nicol21 10:42, 09 lip 2014

i znów kolorowe a i pewnie pięknie pachnące widoki masz!! Fajnie że się nimi dzielisz z nami
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Sebek 11:14, 09 lip 2014

ewakatowice napisał(a)
nie wiem jak ogarniasz cały swój ogród, jak dobierasz gatunki.
Cała paleta kolorów, przeplatają się wzajemnie a nie zagłuszają ani nie konkuruję ze sobą. Masz talent!

Ewa - nie widziałaś tego ogrodu na żywo, ale na fotkach na bylinówce jedno wielkie zagłuszanie widzę A na żywo to dopiero busz!
Sebek 11:15, 09 lip 2014

nicol21 napisał(a)
i znów kolorowe a i pewnie pięknie pachnące widoki masz!! Fajnie że się nimi dzielisz z nami

W moim ogrodzie mało roślin pachnie - lilie, floksy, kilka róż, host i może coś jeszcze, ale teraz na poczekaniu nie wymyślę
Sebek 11:20, 09 lip 2014

Wszystkim za życzenia dziękuję - zawsze powtarzam, że na ogrodowisko pokierowało mnie przeznaczenie, bo obchodzimy w tym samym urodziny Tylko, że dziś ogrodowisko ma 4 urodziny, a ja dwadzieścia skończyłem... Chyba czas przestać się wygłupiać Choćby z powodu, że mój wątek ma czasem ponad 1000 wejść dziennie... Kiedyś Domi o tym pisała i też kiedyś sobie zapamiętałem cyferki
Buziam, tulam i macham do zaglądających
makkasia 11:53, 09 lip 2014

Sebuś Miszczuniu sto lat, sto lat!!! Życzę wszystkiego co najlepsze, marzeń spełnienia i na najbliższe dni szczęśliwych rozwiązań spraw w tej chwili dla Ciebie najważniejszych
trzymam kciuki