Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Pszczelarnia 15:49, 06 cze 2012

Sebastianie, czy Ty masz nowy aparat fotograficzny? Czy na spotkaniu u Danusi, to był jego (aparatu) debiut (Twój telewizyjny - zauważyłam).
Ciesz się szkołą, bo za chwilę przerwa wakacyjna.
greglis 18:57, 06 cze 2012

Ana napisał(a)
Oj będzie bal

Sebciu, a Ty rodziny w Stargardzie nie masz? Bo moja przyjaciółka w latach szkolnych to samo nazwisko nosiła i chyba w Twoich stronach rodzinkę miała

To chyba popularne nazwisko bo i u mnie w klasie był takowy tylko Marek mu było i w Zabrzu mieszkaliśmy
Gardenarium 19:49, 06 cze 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Sebastianie, czy Ty masz nowy aparat fotograficzny? Czy na spotkaniu u Danusi, to był jego (aparatu) debiut (Twój telewizyjny - zauważyłam).

Tak, mama Sebkowi kupiła na Dzień Dziecka

Instagram Ogrodowiska
Sebek 21:14, 06 cze 2012

Gardenarium napisał(a)

Tak, mama Sebkowi kupiła na Dzień Dziecka

Jak się mnie ktoś pyta to odpowiadam :

Nie nowy, wyprany w Perwolu
Sebek 21:15, 06 cze 2012

Diana napisał(a)

Powoli odrabianie szkolne kończę - ogród stoi w miejscu - nic na razie nie sadzę - ale muszę poszukać małych bukszpanów do załatania dziur po tych które wyschły całkowicie - chyba 10 jest takich...
Aż takich rewolucji z ciurkadłem robić nie będę - tamto miejsce jest nawet nawet Zwłaszcza jak teraz kwitną żurawki

A dzisiaj akurat się zająłem pisaniem zaproszeń osiemnastkowych i ich robieniem - no i mi zeszło 3 godzinki Ta treść nawet mi bardzo się podoba
Na mocy przysługujących mi uprawnień niniejszym ogłaszam co następuje. Wzywam Waszmość
……..…………………………..
w terminie 30 czerwca do stawiennictwa we wsi Ponikiew niepodal miasta Wadowice.
Radzić będziemy nad oblewaniem pełnoletności Sebastiana .
Zapraszam serdecznie, bo jak wiesz każdy tak szlachetnie urodzony jak Ty może wziąć udział w tak zacnym melanżu. Twoja obecność jest potrzebna Rzeczypospolitej, dlatego musisz koniecznie wstawić się do mnie na godzinę 20

podpisano
Sebastian Cholewa

Co Wy na to?

To jest świetne.......gdybym ja dostała takie zaproszenie, mając lat 17-18 lat skakałabym z radości że tak dobrze urodzony, porządny chłopiec raczył mnie..........
Myślę, że to dobrze zadziała nie tylko na samych zaproszonych lecz również na ich rodziców
Fajny pomysł

Jak to rozdawałem to wszyscy mieli zaciesz - w końcu jako jedyny wpadłem na ten pomysł
popcorn 21:18, 06 cze 2012

Footy! Footy!
Sebek 21:42, 06 cze 2012

A dzisiaj właśnie porobiłem w ogrodzie trochę - za chwilę wgram - ale na razie lecę oglądać artykuł!
Sebek 22:55, 06 cze 2012

Trochę dzisiejszych zdjęć - rano padało, a jak wróciłem zaświeciło słoneczko. Od razu skosiłem trawnik, a mama wyplewiła front, za chwilę zobaczycie ile chwastów było

Na razie trochę balkonowych Z bratkami będę się musiał pożegnać

Obiecane zdjęcia bukszpanów Chwastów teraz już nie ma, ale brzydale nadal stoją

Sebek 22:56, 06 cze 2012

Cisy

Nova Zembla - tamten drugi już przekwita - deszcz mu pomógł ...

Sebek 22:58, 06 cze 2012

Hortensje ogrodowe mają pąki - i to dość dużo - normalnie cud!

Na bylinówce

Kocimiętki