Dobry wieczór Czas się ujawnić a nie być cichym podglądaczem od dawien dawna Przycupnę sobie w kąciku cichutko i będę obserwować co też Sebek wyczynia w swoim ogrodzie Obiecuję, że nie będę przeszkadzać Ciekawa jestem co posadziłeś w tych swoich pieknych donicach?
Aniu - mi z czasem przyszło takie myślenie, że jak coś sadzę lub robię to myślę co ogrodomianiacy na forum o tym będą myśleć - i bardziej się staram Zresztą jak patrzę na statystyki to oczom nie wierzę, że liczba odsłon mojego wątku wynosi już ponad MILION 260 tysięcy... Strach coś pisać
Widać Twoje pisanie jest pomocne wielu ogrodomaniakom więc pisz, pisz i wklejaj zdjęcia bo obraz najbardziej przemawia
Jak już się dorwę do nożyc to nie ma lekkiego korygowania - idę na całość
Teraz dwa tygodnie nie będę widzieć ogrodu - to już nie tak super...
No niby obsadzone, ale na razie marnie to wygląda... W I. przecena roślin i chyba jutro tam podjadę, bo będę w okolicy... Może coś wynoram, bo skrzydłokwiaty w sześcianach wyglądają hmmm, no słabo Ale za to biały storczyk mniam Tylko na razie ma jeden pęd z kwiatami, a zapowiadają się aż 4 Będzie ładny to wtedy wkleję Albo wkleję przed i po rozwinięciu, bo fotka cyknięta wczoraj niezbyt mi się podoba
Mistrzunio jesteś. Ale mieliśmy zaskakujące spotkanie. Pozdrawiam