Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 23:10, 03 cze 2015

Agania napisał(a)
Jarzmianki z irysami cudo, zdjęcia majstersztyk, a na bylinówkach zawsze robota

Aganiu - to orliki, jarzmianek jeszcze się nie dorobilem I nawet chyba nie zamierzam, bo miejsca brak
Sebek 23:13, 03 cze 2015

kasia_w napisał(a)
Hej Sebku
witam się u Ciebie ! poznałam Cię prawie osobiście u Ewy podczas akcji grabowej to i przywitać się wypada Jestem oczarowana Twoją rabatą angielską i właśnie muszę trawnik nawieźć więc kupie azofoskę tym razem. U nas straszna susza, podejrzewam że bez podlewania trawnika się nie obejdzie. Wątek śledzę i pozdrawiam !

U mnie wierzchnia warstwa ziemi zamieniła się w skorupę, dziś lałem duuuzo wody moim badylkom Trawnikowi również, bo skoro dostał jeść to i napić się musiał Odpozdrawiam
Kacha123 23:14, 03 cze 2015

Ogród piękny, pogoda piękna, a uczyć się trzeba... Trzymam kciuki!
Sebek 23:16, 03 cze 2015

jadwiszka napisał(a)
Sebku gdzie kupowałeś Caradonnę? nigdzie nie mogę dostać. Piękne te orliki , trawki.... raj

W Krzywaczce je dorwalem Muszę je wydobyć spod przywrotnikow, bo je zjadły
Sebek 23:18, 03 cze 2015

Pszczelarnia napisał(a)
Rewolucje udane a ta z carexami to już klasyka.

Klasyka, ale chyba mnie najbardziej porwała ta wersja frontu A to dopiero początek
Agania 23:18, 03 cze 2015

Sebek napisał(a)

Aganiu - to orliki, jarzmianek jeszcze się nie dorobilem I nawet chyba nie zamierzam, bo miejsca brak

Się nie połapałam, ale mylące...masz orliki co do złudzenia jarzmianki przypominają
Sebek 23:19, 03 cze 2015

eee_taam napisał(a)
zakupiłam niebieskie granulki bo gadzina za 1 noc zeżarła paprykę i fasolę ... wczoraj wysypane po ogrodzie i dzis pomór na potegę

jeszcze kilka dni temu wydawało mi się ze nie mam jakos tych slimaków ale jak zobaczyłam dziś ile padło za 1 noc ...echh...za kilka dni kupie zdecydowanie wieksze opakownie!

Ja te granulki sypie oszczędnie, ale u Ciebie duuuzo większy areal do popisu...
nicol21 23:20, 03 cze 2015

Sebciu świetna ta bylinówka!
a orlik to chyba nora barlow? mam bardzo podobny i tak się nazywa, chyba to mój ulubiony
ID też i u mnie się wariacko rozrasta niedługo trzeba będzie tępić. Ale fajnie że z paru egzemplarzy tak szybko można zrobić hodowlę
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Sebek 23:21, 03 cze 2015

eee_taam napisał(a)
kupiałam tez saletrę amonową - jakoś azofoski nie widziałm zobacze co nawalczy ...trawnik u mnie to koszmarek typowy wieśniak

Azofoska te tez ogromny plus, że niemal od razu się rozpuszcza na trawniku Chyba kupie jej ogromny wór, bo się mi Lubofoska skończyła Ta znowu długo się. rozkłada mimo podlewania...
Sebek 23:22, 03 cze 2015

Ensata napisał(a)
CO JEJ ZROBILISCIE!!!! aż Kokocha z O znikneła, w taki stan ją wpedziliście!

Ja nic nie wiem