Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 23:24, 28 lip 2015

marzena napisał(a)
Sebek, no Irenkę z mężem rozpoznałam !!! bezbłędnie Justynke z mezem poznalam teraz, a Twoj ogrod piekny jak kiedys, gdy go widzialam - choc zmieniony,

Marzenko, od Waszej wizyty dużo się zmieniło - jeśli mam być szczery to tylko rabata przy kuli i hostowisko przeszło lekkie korekty - reszta została posadzona od nowa w nowym mariażu
Sebek 23:30, 28 lip 2015

Margarete napisał(a)
Fajne spotkanie, na pewno było wam tam razem wesoło i miło - to widac na fotkach. A twój ogród - cudny, uporządkowany, rozrośniety...
Buziaki !

Rozrośnięty - zgodzę się Uporządkowany - niby z której strony? Bardziej posprzątany, bo przyznam przez wizytą forumowiczek zadbałem o kanty trawnika i pozbycie się chwastów z rabat włącznie ze spulchnieniem ziemi I nawet okna na wniosek Babci umyłem, wyprasowałem i powiesilem firany, posprzątałem dom Śmigałem w sobotę jak nowiutkie porsche
mateuszmichn 23:32, 28 lip 2015

Sebek napisał(a)

Pokazuję to co chcę - nie widzisz wszystkiego

No to taki oszuścik trochę z ciebie. Oj nie ładnie xD
06:55, 29 lip 2015
a w piątek to znasz jakąś godzinę?
Madzenka 06:56, 29 lip 2015

Dobrze, ze Irenka zrobiła fotki !

Opowieśc o hoscie rozbawiła mnie. Moja wersja Irenkowego potwora ma 1,5 M szerokosci ale liscie zdecydowanei mniejsze niz oryginał.... Na szczęscie.....
margaretka3 08:22, 29 lip 2015

Sebek napisał(a)

Jeśli masz do mnie romans to wal śmiało O mikołajki będę Cię prawdopodobnie męczyć jesienią, bo muszę bylinówkę poddać lekkim zmianom

Jak śmiało, to proszę bardzo: czytałam kiedyś, że hosty Ci porosły wielgachne (nie mówię o tym mini-potworze) i będziesz je uszczuplał, więc ja bym chętnie przygarnęła.
ewa004 08:31, 29 lip 2015

Moja hosta od Irena ma cztery liście
07_Rene 08:42, 29 lip 2015

Sebek napisał(a)

Pokazuję to co chcę - nie widzisz wszystkiego

dobrze, że się tak da
ciągle ubolewam, że nie widziałam Twojego ogrodu
Urszulla 19:55, 29 lip 2015

Sebek napisał(a)
Jak to dobrze, że Irenka zrobiła tyle fotek, no juz wyrzuty sumienia miałem

Ślicznie Wam dziękuję za przybycie Jesteście cudowni Co do słynnej host to jest to cała opowieść Dostałem ją od Irenki jesienią 2013, wsadziłem do przechowalnika i wiosną w miejsce docelowe - dostała w dołek kompost, ziemi z worka i miała rosnąć... Teoretycznie Ja tez teoretycznie miałem być wysokim, szczupłym blondynem, a praktycznie odbiegam znacznie od oczekiwań... Tak samo z hostą potffforem Miała już zagarnąć wszystko wokół, a po dwóch latach nadal jest mniejsza no mojej dłoni Ale... wykopię ją i będę dalej obserwować Bo na razie to hit Ostatnio jak kolo niej plewiłem to myślałem " Bosze jak to dobrze, że Irenka mieszka we Wrocławiu to prawdopodobnie nigdy nie zobaczy co zrobiłem z jej hostą " A w piątek po południu dowiedziałem się, że Irenka u mnie będzie i... moje myśli od razu powędrowały do tejże rośliny Ale śmiechu wczoraj było co niemiara

To jest niezłe ja narzekałam że hosta Irenki u mnie ma małe rozmiary, ale tego się nie spodziewałam
Sebek 21:02, 29 lip 2015

mateuszmichn napisał(a)

No to taki oszuścik trochę z ciebie. Oj nie ładnie xD

Jak to czytam brzmi to dziwnie... Jednakże ja to między bajki włożę