Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 23:10, 31 lip 2015

mateuszmichn napisał(a)

No widzisz ja zaczynam i kombinuje tak jak ty na początkach.
Wczoraj znalazłem w pobliżu bukszpany i tuje w rozsądnej cenie, muszę tylko zadzwonić i tam pojechać kupić kilka sztuk. Plan na dalszą część ogrodu też jest ale to najłatwiejsze, bo zaplanować wszystko się da, a gorzej z realizacją ale będę chciał się tego trzymać.
Poprzesadzam to co mam i może coś z tego Wyjdzie. Przecież nie muszę od razu zapełnić rabat na maksa, mogę chyba później doradzać po trochę, przynajmniej tak mi się wydaje.

U mnie rabaty zapełniały się stopniowo - dużo było tych stopni Nie wiem jak dużo przeczytałeś mój wątek, ale kiedyś wstawiłem zdjęcia jak rok po roku rabaty się zmieniały Powtórzyć sesję?
Ozz 23:15, 31 lip 2015

matko Sebek - dla takich wątków jak Twój (i parę innych) powinna powstać na ogrodowisku funkcja ,,przeglądaj tylko zdjęcia" Nie mogę się dokopać do żadnych
Sebek 23:22, 31 lip 2015

eee_taam napisał(a)
no za krotko byłeś... nadrobimy

aaa i dziękuję ci za zrobienie sryliona zdjęć ))

zostawiam na pamiatkę miłych rozmów ...nie zdażyłam snopowiazałki uchwycić ...pojechała

teraz mam disco polo do północy .... od taka cicha i spokojna wieś

Zdjęcia w telefonie mam, tylko nie miałem czasu do nich zajrzeć Najwyżej będę jutro grasowac w Twoim wątku jak nie będziesz mieć dostępu do netu

O festiwalu zupełnie zapomniałem Fajnie masz, nie musisz płacić za żaden koncert, a wzzytko słyszysz
Sebek 23:24, 31 lip 2015

rozajerycha napisał(a)

Bardzo podobają mi się takie klimaty.
Pozdrawiam
Martek

Ogród Justyny rzeczywiście jest pięknie położony - co ma swoje plusy i minusy Ja widzę więcej tych pierwszych
Sebek 23:25, 31 lip 2015

rozajerycha napisał(a)

Sebek,ale miałeś gości i jak pięknie się starałęś na ich podjęcie.
Szkoda,że mam tak daleko wszystko mnie omija ))))))))
Pozdrawiam Ciebie i twoich Gości

A ja Ciebie pozdrawiam i ciesze się, że zaglądasz Bardzo
Sebek 23:26, 31 lip 2015

Kasiek napisał(a)
Mam na fotce trawki ktore chce miec w ogrodzie ale nie mam nazwyWpadniesz na chwilke na Bawarie z pomoca?
Niekoniecznie noca

Bawarię zawsze odwiedzę z największą przyjemnością
mateuszmichn 23:26, 31 lip 2015

Sebek napisał(a)

U mnie rabaty zapełniały się stopniowo - dużo było tych stopni Nie wiem jak dużo przeczytałeś mój wątek, ale kiedyś wstawiłem zdjęcia jak rok po roku rabaty się zmieniały Powtórzyć sesję?

Przeglądałem sporo stron. Wiadomo wszystkiego to się nie da. Początku oglądałem dokładnie później środek co kilka stron skakałem a teraz to już można powiedzieć że namiętnie śledzę bo mam cie w obserwowanych i po każdym wpisie zaglądam
Ale jakbyś mógł to możesz pokazać tutaj albo wysłać sesję
Sebek 23:27, 31 lip 2015

Ozz napisał(a)
matko Sebek - dla takich wątków jak Twój (i parę innych) powinna powstać na ogrodowisku funkcja ,,przeglądaj tylko zdjęcia" Nie mogę się dokopać do żadnych

Będą nowe, może nawet jutro

Mam nadzieję, że niedługo pooglądasz osobiście
Sebek 23:30, 31 lip 2015

mateuszmichn napisał(a)

Przeglądałem sporo stron. Wiadomo wszystkiego to się nie da. Początku oglądałem dokładnie później środek co kilka stron skakałem a teraz to już można powiedzieć że namiętnie śledzę bo mam cie w obserwowanych i po każdym wpisie zaglądam
Ale jakbyś mógł to możesz pokazać tutaj albo wysłać sesję

Jak mój laptop znów zechce ze mną współpracować to jasne Bo w telefonie tych zdjęć nie mam
mateuszmichn 23:40, 31 lip 2015

Sebek napisał(a)

Jak mój laptop znów zechce ze mną współpracować to jasne Bo w telefonie tych zdjęć nie mam

Ok dzięki, z chęcią zobaczę jak działałeś. ja właśnie się przerzuciłem z telefonu na lapka, bo telefon głodny był energii