Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 21:21, 18 paź 2015

nicol21 napisał(a)
Widoków balkonowych zazdraszczam!! nie ma jak relax dla oka i ducha.

Moja wieś z każdej strony jest otoczona górami Pięknych widoków jest pod dostatkiem
Sebek 21:22, 18 paź 2015

ren133 napisał(a)

Piękna jest

Strzeliły lekkiego focha z kwitnieniem latem, ale teraz naprawdę wyglądają w porządku co ważne mają zdrowe liście, a o tej porze u róż to rzadkość
Mala_Mi 21:37, 18 paź 2015

Sebek napisał(a)

Danusia wywołała spory ruch u mnie - od soboty do poniedziałku miałem niemal 9 tysięcy odsłon wątku To dużo

O szkodach nic mi nie wiadomo - musze się dopytac... Choć myślę po co? Mam dość na głowie jeśli chodzi o studia i sprawy rodzinne, ogródkiem będę przejmować się w weekend

Szpiedzy z krainy deszczowców śledzą Danusi każdy ruch... a ja przyleciałam zobaczyć jakie focie trzasnęła z Twego ogrodu

Przy okazji o modzie poczytałem.. ale i tak nic z tego nie rozumiem

Smutki odganiam.... a sio...
07_Rene 21:43, 18 paź 2015

Jakie Ty masz jeszcze piękne hortensje...!!! Z żółtymi listkami fajnie wyglądają. Widoki do pozazdroszczenia. Zawsze lubiłam Twoją okolicę Nie wiem jak teraz, ale z dzieciństwa pamiętam zapach górskiego, świeżego powietrza... i szum wody
Kasiek 22:36, 18 paź 2015

Sebek napisał(a)

Strzeliły lekkiego focha z kwitnieniem latem, ale teraz naprawdę wyglądają w porządku co ważne mają zdrowe liście, a o tej porze u róż to rzadkość

Sebastian, zrobilam w tym roku cos, co mi polecil angielski ogrodnik Elki
Od czasu do czasu pryskalam roze soda i liscie sa zdrowe, mam bardzo malo plamek. Przypadek? Chyba nie.
Sebek 08:51, 19 paź 2015

Mala_Mi napisał(a)

Szpiedzy z krainy deszczowców śledzą Danusi każdy ruch... a ja przyleciałam zobaczyć jakie focie trzasnęła z Twego ogrodu

Przy okazji o modzie poczytałem.. ale i tak nic z tego nie rozumiem

Smutki odganiam.... a sio...

Z tymi szpiegami to różnie bywa - fajnie by było, gdyby byli sami pozytywni, ale cóż.... życie

Co do mody - dla mnie ubrania mają być wygodne ni do mnie pasować - a nie odwrotnie

Macham
Sebek 08:53, 19 paź 2015

07_Rene napisał(a)
Jakie Ty masz jeszcze piękne hortensje...!!! Z żółtymi listkami fajnie wyglądają. Widoki do pozazdroszczenia. Zawsze lubiłam Twoją okolicę Nie wiem jak teraz, ale z dzieciństwa pamiętam zapach górskiego, świeżego powietrza... i szum wody

Hortki wyglądają mniam Jeszcze chyba ich liście nie przybrały u mnie takiego koloru Byleby ta chwila trwała jak najdłużej
Sebek 08:54, 19 paź 2015

Kasiek napisał(a)

Sebastian, zrobilam w tym roku cos, co mi polecil angielski ogrodnik Elki
Od czasu do czasu pryskalam roze soda i liscie sa zdrowe, mam bardzo malo plamek. Przypadek? Chyba nie.

To bardzo ciekawe Musze się dopytac o proporcje
Iwk4 20:05, 19 paź 2015

Sebek, gdzie zamawiałeś cebulki? Dasz namiary?
Może się skuszę
Kindzia 22:03, 19 paź 2015

Mam troszkę róż, to troszkę doświadczenia...moje róże zdrowe to te z ADR i Poulsena. Austiny, za wyjątkiem Williama Morissa, wszystkie ospę mają. A wszystkie jednakowo traktowane są. Austinów się nie pozbędę, ale My Girl zagrożona jest, blisko Alchymista rośnie, a ten w tym roku wybitnie chorowity jest I zaraził podatną Zawsze mogę na Barkarolę wymienić