Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Gardenarium 23:32, 03 sie 2012

Kapuję, na dole forum

Instagram Ogrodowiska
Martek 23:36, 03 sie 2012

Sebek napisał(a)

hej, przejrzałam Twój ogród od deski do deski.

.........no to poproszę o dokładną instrukcję, jak się to robi, bo ja kompletnie niewydolna jestem...
Sebciu, zlituj się, przyznaj się, tak po męsku, że i Ty nie dajesz rady ogarnąć wszystkiego, nawet po łebkach.............
A kosmosy masz odlotowe!

Ja już dawno się przyznałem, że nie ogarniam forum! W naszych ogrodach i projektowaniu nigdy nie będę na czasie, reszta jako tako mi idzie

Zaniedbujesz bracie równo,zwłaszcza starszą gwardię ...Jedynka )))))))))))))
Sebek 23:37, 03 sie 2012

Gardenarium napisał(a)
Znaczy gdzie? rabaty przy płocie?

Danuś - o forum pisałem W ogrodzie nic nie przerabiam - już nie mam co Ostatnio rozsadziłem kocimiętki i zasadziłem sobie na bliźniaczych rabatach na froncie - liczę na piękne dywany Teraz chyba tam sobie będę rozsadzać rośliny i zadarniać nimi ziemię - sadzonki żurawek też już mam Kcem jeszcze trawy ozdobne - w Czańcu odkryłem trawiastą szkółkę, ale wtedy szukałem całkiem innych roślin i nie przypatrzyłem się ani trochę na ceny - może kiedyś tam podjadę przy okazji
kubi2000 23:39, 03 sie 2012

Widzę że zaatakowaliście mnie na całego. Ja tylko napisałam że PRZEJRZAŁAM ogród Seby od deski do deski. Nie oznacza to, że PRZECZYTAŁAM całe forum, prawda?
Sebek 23:40, 03 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

hej, przejrzałam Twój ogród od deski do deski.

.........no to poproszę o dokładną instrukcję, jak się to robi, bo ja kompletnie niewydolna jestem...
Sebciu, zlituj się, przyznaj się, tak po męsku, że i Ty nie dajesz rady ogarnąć wszystkiego, nawet po łebkach.............
A kosmosy masz odlotowe!

Ja już dawno się przyznałem, że nie ogarniam forum! W naszych ogrodach i projektowaniu nigdy nie będę na czasie, reszta jako tako mi idzie

Właśnie Sebku trzeba by było coś wykoncypować jak tu ogród i ogrodowisko ogarnąć ?????

Tłumaczę sobie to tak, że są rzeczy ważne i ważniejsze - a nie rozdwoję się - wczoraj jak pojechałem do Wadowic po 11 to cudem zdążyłem na autobus po 17 - tak to bym znów przyjechał po 19 do domu Jeeeeny kiedy ja zrobię to prawko ...... Jakbym je miał to jutro bym na pewno na zlot pojechał ...
Madzenka 23:45, 03 sie 2012

Zrobisz Sebku prawko bo masz motywację
I będziesz mial więcej czasu i ...... przytyjesz
Sebek 23:46, 03 sie 2012

kubi2000 napisał(a)
Widzę że zaatakowaliście mnie na całego. Ja tylko napisałam że PRZEJRZAŁAM ogród Seby od deski do deski. Nie oznacza to, że PRZECZYTAŁAM całe forum, prawda?

Nieee, źle nas zrozumiałaś - ogrodowiskowych weteranów Wiemy, że tego forum nie ogarnia nikt i jak ktoś napisze, że ogarnął MÓJ wątek, to znaczy, że zna jakiś tajemny sposób na ogarnięcie go - krótko mówiąc
Sebek 23:48, 03 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Jak paliwo nadal będzie drożeć to przerzucę się na rower - wyjdzie mi na zdrowie
Madzenka 00:29, 04 sie 2012

Sebek napisał(a)

Jak paliwo nadal będzie drożeć to przerzucę się na rower - wyjdzie mi na zdrowie

Bardzo dobra koncepcja latem.... Zimą gorzej
Evchen 00:45, 04 sie 2012

Sebek, ale bez prawka do Kapiasów jakoś dotrzesz?... Specjalnie dla Ciebie godzinę 11 ustalono...