Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

GabiK 23:45, 18 wrz 2012

Sebek, świetnie wyglądałeś i wrażenia też masz niezapomniane. Pozdrawiam serdecznie.
zuza12 09:24, 19 wrz 2012

Człowiek na chwilke odpuści przegladanie ogrodowiska i takie historie go omijają.

Sebek jak ty wytrzymujesz takie wrażenia. Daniusia powinna Ci stopniować napięcie, bo nie wytrzymasz do końca praktyk.

No i oczywiscie serdeczne gratulacje z okazji kolejnej setki.

Juzia 13:41, 19 wrz 2012

Sebuś ty ogarniasz tyle radości na raz???
Bo ja bym chyba nie ogarnęła

Gratulacje!!!
Sebek 16:00, 19 wrz 2012

Jasne, że ogarniam A dziś radości ciąg dalszy - m.in w zimozielonym sadziliśmy cebulki (koło 700, a przed chwilą nabyłem jeszcze nóż do kantów Fiskars się mi złamał ...
Madzenka 20:17, 19 wrz 2012

Sebek napisał(a)
Jasne, że ogarniam A dziś radości ciąg dalszy - m.in w zimozielonym sadziliśmy cebulki (koło 700, a przed chwilą nabyłem jeszcze nóż do kantów Fiskars się mi złamał ...

I kto mi wypomina moje ilości
Mirka 21:03, 19 wrz 2012

Gardenarium napisał(a)
Ta dam

FARCIARZ
mira 21:42, 19 wrz 2012

no nie - takie praktyki ? to sie praktyka nazywa ???? - za moich czasów praktyka to byawało że to była fizyczna robota a Ty masz same przesympatyczne spotkania !

jak Ty wrócisz z tej Warszawy ? no nie liczę na to, że znajdziesz czas na zaglądanie do naturalnych ogródków
ale cos czuję, że jeszcze nas zaskoczysz -czekam

pozdrawiam / hehe ja tez mam zdjęcie z Mają - ale ja kiepsko wyszłam wiec nie da się publikować/
Urszulla 22:29, 19 wrz 2012

Sebuś- masz tyle wrażeń, że pewnie zapominasz o zwykłym swoim świecie. A ja Ci się wtrącę i przywrócę Cię myślą do Twoich stron...byłam dzisiaj w szkółkach, tych o których mi pisałeś i zrobiłam fantastyczne zakupy. Jakie tam mają super rośliny dorodne i zdrowe!Ale o nich jutro! Pozdrawiam Cię i dzięki za kontakty
Sebek 18:43, 20 wrz 2012

Dzisiaj kolejny dzień pełen wrażeń Pojechaliśmy rano z Danusią na Bronisze - szaaaaleństwo zakupowe - pełne auto Ja sobie kupiłem dwa podkłady na wianki, dendrobium za 10 zł, potem w ogrodniczym berberysa na wymianę A Danusia - 4 hortensje, bukiet lewkonii, a do zimozielonego 4 stożki bukszpanowe (śliczne i tanie ) i 2 wrzośce Zawieźliśmy, ustawiliśmy i pojechaliśmy - do ogrodu z lustrem To był szok . Prawdziwy ogrodowy cadillac! Cudnie tam na każdym cm kwadratowym A potem pojechaliśmy jeszcze do 2 centrów ogrodniczych ( a może 3?) - no i znów wróciliśmy z pełnym autem - tym razem to już przesada - wypchane po brzegi Kupiłem sobie żurawki na front - fliczne A reszta do zimozielonego - w końcu oprawa szklanej kuli musi być tak samo piękna jak samo ciurkadełko

I nie martwcie się - mamy duuuuużo zdjęć
Joanka 19:05, 20 wrz 2012

No proszę, kolejny dzień pełen wrażeń

Uspokoiłeś mnie tymi zdjęciami
Pozostało długie (?) czekanie