Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Gardenarium 20:26, 18 wrz 2012

Sebek napisał(a)

Wow, ale fajnie Ci tam na tych praktykcha. Autograf masz?

A nie mam

Jeszcze nic straconego Blisko robimy ogród

Instagram Ogrodowiska
Diana 20:27, 18 wrz 2012

witam
oj Sebek ty to masz fajnie...............
Sebek 20:29, 18 wrz 2012

Dzisiejszy dzień - był baaardzo udany Zapamiętam go do końca życia

Ogród GabiK - no cukiereczek Program na pewno wypadnie świetnie (koniecznie oglądajcie 30 września Maję ). Fajnie było zobaczyć jak się nagrywa program "od kuchni" - ekipa jest świetna

A potem pojechaliśmy do zimozielonego....I wspomnienia z programu nagle zanikły....

Dowiedzieliśmy się, że przyjechała szklana kula, więc lecę i mniej więcej tak to wyglądało
o - i tak
A jak ją właczyli to już w ogóle wyglądałem tak

Nooooo witamy w 21 wieku - właściciele także nie kryli zachwytu - i wcale się im nie dziwię

Także zapraszam na relację do ogrodu GabiK no i koniecznie na serial do zimozielonego

Pozdrawiam Was serdecznie - tyle dziś we mnie szczęścia, że chyba trudno będzie mi zasnąć
Joanka 20:32, 18 wrz 2012

Fajnie

No to czekam na kolejny odcinek zimozielonego
Konstancja30 20:34, 18 wrz 2012

Sebek napisał(a)
Dzisiejszy dzień - był baaardzo udany Zapamiętam go do końca życia

Ogród GabiK - no cukiereczek Program na pewno wypadnie świetnie (koniecznie oglądajcie 30 września Maję ). Fajnie było zobaczyć jak się nagrywa program "od kuchni" - ekipa jest świetna

A potem pojechaliśmy do zimozielonego....I wspomnienia z programu nagle zanikły....

Dowiedzieliśmy się, że przyjechała szklana kula, więc lecę i mniej więcej tak to wyglądało
o - i tak
A jak ją właczyli to już w ogóle wyglądałem tak

Nooooo witamy w 21 wieku - właściciele także nie kryli zachwytu - i wcale się im nie dziwię

Także zapraszam na relację do ogrodu GabiK no i koniecznie na serial do zimozielonego

Pozdrawiam Was serdecznie - tyle dziś we mnie szczęścia, że chyba trudno będzie mi zasnąć

no to narozrabiałeś ... nie tylko Ty nie zaśniesz? ...
ell 21:04, 18 wrz 2012

kaisog1 napisał(a)
Gratuluje Sebciu ....a to tak żebyś tylko nie ten ketchup wcinał

to chyba nie przejdzie - Sebek jest antywarzywny

gratulacje i powodzenie na praktykach
Gardenarium 21:08, 18 wrz 2012

Sebek napisał(a)

Coś mi się zdaje, że "przeciągnę" Sebka po nocy nad zalew z wodospadem, żeby mu się sen wrócił

Instagram Ogrodowiska
Mala_Mi 21:17, 18 wrz 2012

Danuś... nie wrzucaj Sebka do wodospadu.... ..... na nartach nie jezdzi to zapamiętałam, ale nie wiem jak z nauką pływania....... nie ryzykuj

Sebek.... gratuluję kolejnej seteczki..... Tyle się naoglądałeś..że nawet nie wygłupiam się z wręczaniem tradycyjnego kwiatka.... wiec same życzenia i cmok, cmok : w oba policzki
Joanka 21:21, 18 wrz 2012

Jeszcze się zgubi po ciemku i co wtedy?

No..... zostało mi jeszcze trochę urlopu, mogę Go zastąpić
Urszulla 21:29, 18 wrz 2012

Gratulacje dla Sebka na 400-tną okazję

A praktyka!!! aż Ci pozazdrościć można..... trafiłeś najlepiej jak mogłeś i tyle wrażeń......Fantastyczne. A na Twoim wątku wesoło się zrobiło.Pozdrawiam