Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 14:31, 13 cze 2013

BarbaraM napisał(a)

Sebek obawiam się że przy pęcherznicy ten świerk Conica będzie wyglądał coraz gorzej.
Ja proponuję zabrać pęcherznicę i dosadzić do świerka róże okrywowe i inne oraz hortensje ogrodowe.
Będzie się świetnie komponowało.
Romantyzm w czystej postaci.

Pęchernice raczej tu zostaną, bo dla mnie fajnie przełamują gołą ścianę - jedynie będę je ograniczać, bo w tym roku tego nie robię
Świerk został przesadzony dalej, żeby nie oblatywał, ale i tak przędziorki mu w tym pomogą....Najwyżej zniknie świerk

Sebek 14:35, 13 cze 2013

Wieloszka napisał(a)

Dobrze, że wróciłeś z wojaży cało i zdrowo, szkoda, że teraz taki kierat Cię czeka, lajf is brutal end ful of zasadzkas
Kolor tej pelargonii jest fantastyczny - widziałam takie dziś na giełdzie i nie kupiłam, teraz żałuję - za późno dotarłam do Twoich fotek.

Kierat niesamowity....Jutro zdaję angielski i jeśli zdam na 4 to.......bendem mieć świadectwo z paskiem No tego się po sobie nie spodziewałem A wszystko wynikło z przypadkowej rozmowy Bo nawet nie myślałem o pasku, a tu taki suprajs

A po pelargonię zawsze możesz wrócić
Mila 14:35, 13 cze 2013

Trawniczek rewelka!
Sebek 14:37, 13 cze 2013

mira napisał(a)
niesamowicie zmienia się Twój ogród na lepsze oczywiście - aż strach pomyśleć co to będzie jak zdasz maturę
kompozycje doniczkowe ekstra - Twoje petunie nie ucierpiały na deszczu ?
ja mam male straty

z buszowym pozdrowieniem

Strach pomyśleć o maturze, ogród sobie poradzi sam

Petunie słabiutkie są.....ale tylko te co stały na deszczu, reszta pod dachem

A gratulowałem Ci już występu?? Jeśli nie to gratuluję
Sebek 14:38, 13 cze 2013

Mila napisał(a)
Trawniczek rewelka!

Dzięki Z nim akurat warto się męczyć - w końcu to najważniejsza i największa roślina w ogrodzie
Milka 16:31, 13 cze 2013

ale busz....i dylematy, co wybrać, pewnie oba kierunki
a pamietasz o werbenie?
Mathildis 16:54, 13 cze 2013

Ogród tak wyszykowałeś, że jeszcze kilka dni wytrzyma bez Ciebie, powodzenia jutro.
agatanowa 17:37, 13 cze 2013

Sebek napisał(a)

Kierat niesamowity....Jutro zdaję angielski i jeśli zdam na 4 to.......bendem mieć świadectwo z paskiem No tego się po sobie nie spodziewałem A wszystko wynikło z przypadkowej rozmowy Bo nawet nie myślałem o pasku, a tu taki suprajs

KUUUUJON!!!
Powodzenia, 3-mam kciuki

A tam, jeszcze zapytam o tę "przypadkową rozmowę", bo - jak pewnie zakładałeś, pisząc w ten sposób wyżej - pobudziłeś ciekawość Czy ta rozmowa zmieniła generalnie całą Twoją postawę, czy tylko wynik z jednego przedmiotu?
Ależ jestem ciekawska! Hmm, pewnie mi odpowiesz: curiosity killed the cat

Sebek 17:44, 13 cze 2013

agatanowa napisał(a)

KUUUUJON!!!
Powodzenia, 3-mam kciuki

A tam, jeszcze zapytam o tę "przypadkową rozmowę", bo - jak pewnie zakładałeś, pisząc w ten sposób wyżej - pobudziłeś ciekawość Czy ta rozmowa zmieniła generalnie całą Twoją postawę, czy tylko wynik z jednego przedmiotu?
Ależ jestem ciekawska! Hmm, pewnie mi odpowiesz: curiosity killed the cat

Zakładałem, że będę miał gdzieś średnią w granicach 4,5, ale wystawiając oceny jedna pani się mnie spytała czy będę miał pasek...i zaczęliśmy wspólnie liczyć z koleżankami średnią od nowa i okazało się, że brakuje mi jedynie ciutkę Dlatego podjąłem odpowiednie kroki i jeśli jutro zdam inglisza to bendem miał
agatanowa 18:11, 13 cze 2013

Sebek napisał(a)

Zakładałem, że będę miał gdzieś średnią w granicach 4,5, ale wystawiając oceny jedna pani się mnie spytała czy będę miał pasek...i zaczęliśmy wspólnie liczyć z koleżankami średnią od nowa i okazało się, że brakuje mi jedynie ciutkę Dlatego podjąłem odpowiednie kroki i jeśli jutro zdam inglisza to bendem miał

Aaaa, z koleżankami

No popatrz! A Ty ostatnio francuski szlifowałeś
Good luck!