Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

atena35 09:48, 17 lip 2013

Sebek napisał(a)
A dzisiaj mocno się napracowałem
Machnąłem kanciki, wyplewiłem rabaty, pociachałem bukszpany - nawet wyszły kule !!! Skosiłem trawniki i wydobyłem moje kamienia do chodzenia spod trawy Ogólnie jestem zadowolony z efektu - ale jeszcze kolejne pół ogrodu przede mną
Przynam się Wam do czegoś Tylko nikomu nie mówcie Przy cięciu jednych bukszpanów pościeliłem materiał na korę i łatwo było posprzątać, przy drugich tylko odsunąłem korę i się mi listki wysypały do kostki, żwirku i tej odsuniętej kory No to wziąłem odkurzacz i poodkurzałem rabaty Pewnie sąsiedzi miel niezły ubaw jak widzieli gościa odkurzającego ziemię

Tyle pracy a zdjęcia gdzie? Zwłaszcza te z odkurzaczem
Tak się czaisz, to pierwszy raz z tym odkurzaczem?prawda.
U mnie normalka a płot mopem już myłeś? Nie, to wszystko przed tobą.
Sebek 16:55, 17 lip 2013

Basia - już ją ciąłem, ale tylko w celu ograniczenia wielkości....Muszę jej wymyślić jakiś kształt

Tosiu - zawsze odkurzam jeszcze żwir na wiosnę z igieł, także to nie mój debiut Płotu jeszcze nie myłem - ale za to dzisiaj ciurkadełko szczoteczką wyczyściłem
agatanowa 01:56, 18 lip 2013

Sebek napisał(a)

Tosiu - zawsze odkurzam jeszcze żwir na wiosnę z igieł, także to nie mój debiut Płotu jeszcze nie myłem - ale za to dzisiaj ciurkadełko szczoteczką wyczyściłem

do zębów???
Anita1978 07:40, 18 lip 2013

Pewnie sąsiedzi mieli miny głupawe... ja też nieraz mam "gapiów" szczególnie jak podlewam w czasie deszczu... Oni przecież nie wiedzą że to nawóz lub coś na grzyba... Więc myślą żem nienormalna.

atena35 08:02, 18 lip 2013

Sebek napisał(a)

Sebuś jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej
Ty musisz mnie poznać ze swoją mamą, jakie ona metody wychowawcze stosuje, że ma tak poukładanego syńcia
Sebek 10:23, 18 lip 2013

agatanowa napisał(a)

do zębów???

E gdzie Troszku większą
Sebek 10:24, 18 lip 2013

Anita1978 napisał(a)
Pewnie sąsiedzi mieli miny głupawe... ja też nieraz mam "gapiów" szczególnie jak podlewam w czasie deszczu... Oni przecież nie wiedzą że to nawóz lub coś na grzyba... Więc myślą żem nienormalna.

Podlewanie w czasie deszczu - też uwielbiam!
Sebek 10:25, 18 lip 2013

atena35 napisał(a)

Sebuś jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej
Ty musisz mnie poznać ze swoją mamą, jakie ona metody wychowawcze stosuje, że ma tak poukładanego syńcia

A ja wiem czy to metody....Normalnie - po prostu
Margolka 12:14, 18 lip 2013

Kurcze, pare dni temu zaczełam czytac, jak przyciąłeś lawendę, a dzisiaj zauwazyłam, ze kilka stron przybyło Powiedz, czy naprawdę juz trzeba ja ciachac? Jeszcze całkiem ładnie kwitnie... Moze dlatego, ze mieszkamy w całkiem innych rejonach kraju. Chyba sie jeszcze wstrzymam.
Piekny masz ogród! Wejscie do domu bardzo mi sie podoba - tyle kształtów, faktur - super!
Ja tez uwielbiam te mgiełke wilczomleczów. Miałam ich duzo w ub. roku w kompozycjach z innymi kwiatami - świetnie wygladają.
Pozdrawiam. Małgosia
Megi 12:31, 18 lip 2013

Sebek napisał(a)

A ja wiem czy to metody....Normalnie - po prostu

Tak wyszło - jak mówi Ania-asc - mimo woli