Aniu piękne zdjęcia chciałabym, żeby kiedyś ktoś zrobił takie artystyczne zdjęcia u mnie moim roślinkom, żebym miała pamiątkę ... w rozplenicy się zakochałam już na samym początku, uwielbiam ją ... pierwszą ją zakupiłam do siebie , pamiętam jak się martwiłam czy mi zakwitnie , bo te "pałki" najbardziej mi się podobają ...
p.s. Twoje dialogi z Bogusią są rewelacyjne !!!
Noemi, jeśli chodzi o zdjęcia...będę śmigać przez Wrocław w połowie maja, kto wie....... może będzie jakaś pamiątka...
...a jeśli chodzi o ''artystyczne'' ........ zdjęcia ogródka, domu, są robione małym aparacikiem, nie lustrzanką .Zabieramy go nawet na wakacje, syn na wycieczki bo mały, wygodny, można nim nawet film nakręcić.Nie chce się nam tachać sprzętu, uważać potem na niego...to ciężkie i drogie.
Wszystkie stare zdjęcia tu pokazywane były robione tym aparacikiem, nowe, tegoroczne robię lustrzanką...
Aniu to super ... zapraszam do siebie ... nie kto wie, ale na 100% !!! i nie po to ,żebyś mi zrobiła zdjęcia !!! będzie mi bardzo miło... może dziewczyny wtedy też podjadą do mnie , to poznamy się mieszkam bardzo blisko Wrocławia ,blisko obowodnicy , autostrady oraz lotniska ... wyślę Ci na PW mój nr telefonu .... co do aparatu , to Domi też mi pisała, że małym aparacikiem się da zrobić fajne zdjęcie, ale ustawienie , perspektywa jest ważna , a z tym u mnie gorzej ... nie bardzo lubię być fotografowana i robić zdjęcia, na potrzeby ogrodowiska je robię i tak naprawdę nigdy wcześniej tego nie robiłam, potrafiłam jechać na wycieczkę i zapomnieć , że mam aparat w torebce , zachwycam się tak zdjęciami innych , ale sama tego nie czuje. Czekam na info , że jedziesz do Wrocławia.
Noemi, no to jesteśmy umówione...
Było by super ! Dzięki za zaproszenie, jest mi bardzo miiiiiło
Dogadamy się bliżej terminu, bo dokładnie jeszcze nie wiem.
A aaaaa, już się cieszę....!
Dogadamy się bliżej terminu, bo dokładnie jeszcze nie wiem.
A aaaaa, już się cieszę....!
Aniu trzymam za słowo ... też się bardzo cieszę ... "kfiotki" cudne ... bardzo ładny jest Twój wątek ... taki prawdziwy pamiętnik
Aniu kochana! Chcesz, żebym ja na zawał zeszła z tego ziemskiego padołu? Takie piękne dekoracje wymyślasz jedną ręką, od niechcenia...żeby nie powiedzieć z nudów
Uwielbiam stokrotki i mech ... Ślicznie u Ciebie! Ja też zamawiam sobie u Ciebie leżaczek, ten obok rozplenicy - tam zalegnę i będę kontemplować piękne okoliczności przyrody