Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi po zimie

Ogródek Hanusi po zimie

mira68 15:48, 13 kwi 2012

Haniu kupiłam azalie ale narazie brak planu gdzie je posadzić niewiem czy sadzić pojedyńczo czy odmianami obok siebie
hanka_andrus 15:53, 13 kwi 2012

Zapytaj u Bożenki w rodendronowym,jak rozmieścić.Ja przy chodniku dałabym bukszpany,a azalie w grupach za nimi.albo przed nimi.albo na zmianę raz po zewnętrznej ,raz po wewnętrznej.Poustawiaj i będziesz wiedziała jak Tobie pasi.
mira68 16:03, 13 kwi 2012

Haniu a w jakiej odległości sadzić bukszpany
Madzenka 16:47, 13 kwi 2012

hanka_andrus napisał(a)
Przyjemności w PIT- ach nie ma,ale je zrobić trzeba.Właśnie obsłużyłam połowę rodziny.I swój oddałam w Urzędzie Skarbowym.Teraz chwila odsapki ,obiad.I jakieś przesadzanie kwiatków.Z piwnicy muszę wytargać ostatnie dalie,może jutro się uda z pogodą,to na cały dzień ogród planuję.
Za odwiedziny wszystkim dziękuję! Miło otworzyć..lufcik" i zobaczyć ,że ktoś zaglądał.
Leśny spacer chyba w niedzielę.....

Haniu to Ty pit-owa ogrodniczka jesteś
A ja od trzech lat pity elektornicznie wysylam, polecam
hanka_andrus 16:47, 13 kwi 2012

To zależy,czy chcesz szpaler czyli obwódkę,czy pojedynczo rozrzucone.Czy to mają być kulki,czy stożki. Ten co kupiłaś -ładny stożek.Czy takie będziesz wszystkie kupować?Popatrz w ogrodzie u Sylwii.Ona ma kostkę podobną do Twojej i ma różne formy bukszpanowe,Ładnie rozmieszczone.A dzisiaj wątek ,,lecę w kulki" -też ma ładnie koło domu.Przypatrz się jak potrzebujesz mieć. Z odległości trudno doradzać.Powodzenia.

A propos- ja nie mam bukszpanów......jeszcze.
hanka_andrus 16:50, 13 kwi 2012

Marzenko.Zeszłej wiosny też wysłałam,a teraz nie chciało mi się.Zaniosłam,Blisko mam.
karolciab93 18:33, 13 kwi 2012

Witaj Haniu ja także wpadłam na odwiedzinki
PITy uzupełniać lubię bo jako przyszły handlowiec (mam nadzieje) dużo czasu poświęcam im na lekcjach a wiadomo jak sie coś umie uzupełnić to od razu lżej idzie
pozdrawiam ciepło
majkel0326 19:16, 13 kwi 2012

Haniu,ja mam drugi rok spokój od PIT-ów,jako,że jestem na KRUSie,ogromna ulga Leśne zdjęcie piękne! U nas popadało i teraz niesamowicie pachnie wiosennym deszczem,poezja
zbigniew_gazda 19:33, 13 kwi 2012

Też się u Hani melduję po wieczór. Popieram Marzenkę . Komputer za nas dodaje , mnoży i co tam jeszcze trzeba. A na ewentualny zwrot czeka się kilka dni a nie 3 miesiące jak przy PIT papierowym.
Bogdzia 20:25, 13 kwi 2012

hanka_andrus napisał(a)
Zapytaj u Bożenki w rodendronowym,jak rozmieścić.Ja przy chodniku dałabym bukszpany,a azalie w grupach za nimi.albo przed nimi.albo na zmianę raz po zewnętrznej ,raz po wewnętrznej.Poustawiaj i będziesz wiedziała jak Tobie pasi.

Zdecydowanie bliżej chodnika powinny byc bukszpany a dalej azalie bo jak będą się rozrastac to mogły by na chodnik wyjśc a szkoda by było ciąc..