Haniu dziękuję że zajrzałaś do mnie, Ja do Ciebie czesto wpadam tylko nie wpisuję się bo wiem że masz strasznie dużo pracy na swoim i innych wątkach ale często podczytuję sobie
Jolu,praca na wątku.... to albo odprężenie ,albo uzależnienie!
A u mnie i to,i to .....chyba!
Ale ostatnio,coraz bardziej się lenię. Czas na leżaczek pod chmurkę,co nie?
Haniu witaj, dziękuję za odwiedzinki. Nieźle się ubawiłem czytając wstęp, jak robiłaś oględziny domku. Fajnie się czyta Twój wątek. Pociesz się że nie tylko Ciebie odwiedzają dwunożni. Podziwiałem u Ciebie wiosenne kwiaty. Pozwolę sobie odhaczyć Twój wątek, co byś mi nie przepadła w tej forumowej otchłani.
Też bym sobie na leżaczku poleżała a to dopiero końcem maja jak moja córcia przyleci do mnie, wtedy to wszyscy odpoczywamy do to święto, a w tym roku to synalek po maturze już będzie i moje okrągłe święto się szykuje więc relaks bedzie na całego
Robercie,miło ,że jesteś.Pracowity z Ciebie człowiek! A takich ogrody kochają!
U Ciebie trawki będę podziwiać,bo sama w moim małym ogródku zdecydowałam się tylko na kilka miniaturek,.No i dzięki Ani Asc mam mieć/jak wykiełkują?/zebrinusa i rozplenicę.
A U Ciebie już czuję.....szum traw,szelest drzew i ptaków śpiew.....Będzie cudnie!
Pozdrawiam!.
Pusko! Jak tam na granicy? Chyba już wiosna w pełnej krasie?Miło,że wpadłaś na herbatę.
Może listek melisy dołożyć?Zapraszam!
Haniu wpadłam się przywitać i życzyć miłej niedzieli
co prawda u mnie deszczowo i pochmurnie ale za to dzięki m.in Twoim roślinką moża poczuć odrobinę wiosny i odpoczywaj kochana jak Bóg przykazał skromny fołeczek ode mnie
Karolinko! dzięki za odwiedziny i fiołeczka!Już stoi na moim parapecie.....zobacz!!