Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi po zimie

Ogródek Hanusi po zimie

mira 08:10, 30 kwi 2012

Haniu u mnie w week temperatura i wiatr były z Afryki - rano piekne tulipany a na wieczór poparzone - jeszcze tego nie widziałam, bratki uratowałambo na czas do cienia dałam ale też zgłupiały -
a u Ciebie temperaturka fajna i zabawa ogrodowa super - wrażliwość muzyczną widać !!

pozdrawiam
Malgolinka 10:23, 30 kwi 2012

Haniu u nas też wczoraj temperatura mocno spadła ale dzisiaj zapowiada się piękny dzień jest rześko ale słonecznie i przyjemnie

Haniu czy mogłabyś spojrzeć do mojego ogródka i mi podpowiedzieć czy da się jakoś szybko uatrakcyjnić powykopowe pobojowisko Może odwiedzający Twój ogródek zechcą mi też pomóc
Liczę na Was, bo Wy się znacie a ja nie
marysia_kielar 10:42, 30 kwi 2012

hanka_andrus napisał(a)
Tulipanów nigdy dość!

Haneczko , ja również nigdy nie mam dość tulipanów
Pozdrawiam Cię ... chętnie "załapię się" na te lody
abiko 14:33, 30 kwi 2012

hanka_andrus napisał(a)
Polecam się! I mam nadzieję na odrobinę suszek.Układasz na suszarce po rozcięciu wzdłuż,a jak mniejsze to całe.Razem z trzonami.No i ....suszysz.Po wysuszeniu do szczelnego pojemnika. I .....do mnie!
Grzybami -się nie odwdzięczę,bo nie mam,ale roślinkę jakąś podeślę i koszty zwrócę,jak by co..

hahaha, Hania, jak tylko jeszcze się pojawią i uda mi się je zasuszyć, bo marna ze mnie grzybiara, to masz jak w banku
barbara_kraj... 17:21, 30 kwi 2012

Tulipany się udały w tym roku chyba wszędzie!
Piwonie też się cudnie zapowiadają
KasiaWB 17:28, 30 kwi 2012

Haniu, ależ pięknie wszystko kwitnie u Ciebie wszystko już sporych rozmiarów i piwonie i ostróżki i liliowce jako dobrze widzę u mnie dopiero połowa tego, ale ostatnio skwar niesamowity więc spodziewam się, że temperatura i słoneczko doda roślinom wigoru Pozdrawiam!
AgnieszkaBK 17:47, 30 kwi 2012

Haniu, pięknie wszystko u Ciebie kwitnie Tulipanki cudowne.... u mnie tej zimy bardzo dużo wypadło. Pozdrawiam
hanka_andrus 18:59, 30 kwi 2012

Wróciłam przed chwilą z ogrodu,zainstalowałam w szklarence 4 pomidory...na próbę,Następne za tydzień.
Pod ogórki tez plac już jest czysty......ale posieję bliżej niedzieli.Ziemia co prawda nagrzana,ale podlewać trzeba było ostro.A tu wolne, autobusy kursują jak w niedzielę.Pozdrawiam wszystkich odwiedzających.Miło,że domnie wpadacie i jeszcze ślad zostawiacie! Dla was bratki.

zbigniew_gazda 19:12, 30 kwi 2012

Za takie piękne bratki dziękuję i ślad zostawiam . Tak jest w tym tygodniu najlepiej nigdzie się nie ruszać. Można sobie zanucić : "wyjechali wszyscy na wakacje ......"
eliza3 20:39, 30 kwi 2012

Brateczki ślicznusie, pozdrawiam