Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi po zimie

Ogródek Hanusi po zimie

agata_chrosc... 22:20, 29 maj 2012

hanka_andrus napisał(a)

O Matko! Haniu, ile Ty mas ztych piwonii!!! Jak one wszystkie zaczna kwitnąć to tylko stać i się gapić chyba Ja chcę u siebie kilka posadzić , ale ciagle się boję, że nie udadzą się, bo juz jedna mi w ogóle z ziemii nie wyszła! Jak Ty to robisz, że one takie obłednie wielkie i tyle pąków mają???

Siedzą u mnie od 15 lat w tym samym miejscu,glebę mam piaszczystą,Traktuję po macoszemu,ale nawet na mnie nie obrażone kwitną co roku.Przyjedź w sierpniu,to będziesz miała .

Nawet wybieram się w sierpniu do Polski, ale chyba w Twoje okolice nie dotrę, niestety. A chętnie bym takie piwonie zakosiła Trzymaj kciuki za moje piwonie.
Bogdzia 22:33, 29 maj 2012

hanka_andrus napisał(a)
Aniu,nie będę u Danusi.Zaplanowałam na to lato jeden wyjazd daleki/ na Śląsk/i jeden ciut krótszy/po województwie/,a jak to będzie w praktyce....zobaczymy.Do każdego wyjazdu zdrowie i kasa niezbędne.

a do mnie Haniu to już nie? Pozdrawiam.
hanka_andrus 22:57, 29 maj 2012

Bożenko,,Przyjazd do Ciebie był zaplanowany,ale się przesunął,więc już jakby odbyty, i go w planach finansowych nie liczę.
Czas muszę tylko rezerwować.A będzie kumulacja wyjazdów i imprez u mnie,Wszystkie moje dzieci mają w tym czasie urodziny......nie mogę o tym zapomnieć.....
Buziaczki.
Bogdzia 23:06, 29 maj 2012

hanka_andrus napisał(a)
Bożenko,,Przyjazd do Ciebie był zaplanowany,ale się przesunął,więc już jakby odbyty, i go w planach finansowych nie liczę.
Czas muszę tylko rezerwować.A będzie kumulacja wyjazdów i imprez u mnie,Wszystkie moje dzieci mają w tym czasie urodziny......nie mogę o tym zapomnieć.....
Buziaczki.

O rodzinie nie możesz zapomniec to oczywiste ale co z przyjazdem nie zrozumiałam. Pewnie sama jeszcze nie wiesz dokładnie. Cierpliwie poczekam az będzie jasnośc sytuacji.Pozdrówka.
EPODLAS 23:06, 29 maj 2012

Haniu, to mamy coś wspólnego. Moja ziemia też piaszczysta a piwonie pięknie rosną. Tylko ja nie mam ich co ty. Lubię piwonie, a w wazonie są niezastąpione, tylko mi żal zawsze zrywać.
bajsza 23:54, 29 maj 2012

Dzięki za życzenia i miłej nocki życzę.
monteverde 01:48, 30 maj 2012

hanka_andrus napisał(a)
Aniu,nie będę u Danusi.Zaplanowałam na to lato jeden wyjazd daleki/ na Śląsk/i jeden ciut krótszy/po województwie/,a jak to będzie w praktyce....zobaczymy.Do każdego wyjazdu zdrowie i kasa niezbędne.

szkoda((
Krys 09:49, 30 maj 2012

Haniu zajrzyj prosze do mnie mam problem z cyprysikiem
Gabriela 09:55, 30 maj 2012

Haniu, wyczytałam że w Koszalinie była w weekend wystawa ogrodnicza. Byłaś i widziałaś może coś ciekawego?
EPODLAS 11:41, 30 maj 2012

Haniu, moje dziwadło, to kozibród łąkowy. Znasz się na kwiatach łąkowych, a ja z tego wychodzi, że nie bardzo. Ale cieszę się, że zagadka rozwiązana.