Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi po zimie

Ogródek Hanusi po zimie

an_tre 22:39, 15 cze 2012

Do tej pory tak było, że nie musiałam, zawsze miałam sporo, jak same się wysiewały
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
eliza3 22:55, 15 cze 2012

Haniu, a u mnie brodatych pod dostatkiem, same się sieją, rosną gdzie chcą, ale jakoś pozwalam im na to, bo niezmiernie je lubię. Lubię do Ciebie zaglądać, bo masz w ogródku swojsko i kwieciście. Specjalnie dla Ciebie brodatki. Pozdrawiam.

hanka_andrus 23:11, 15 cze 2012

O,jaki piękny kolor! Jakoś u mnie fioletowych mniej spotykam,albo się wyrodziły.....
Dzięki,Elizo.
A ty masz swój wątek? Bo w stopce nic nie ma......
Ogrody pod sznurek lubię,ale u siebie muszę mieć kolor,po 6 miesiącach deszczowej jesieni i mokrej zimy jestem tak jego spragniona,że pozwalam na wszystkie kolory tęczy w ogrodzie.Całe szczęście,że ogród dawkuje ekspozycje.
bociek 09:00, 17 cze 2012

Haniu, piekne piwonie I ostrozka niebieska cudo

Pozdrawiam i zycze milej niedzieli
Sebek 22:41, 17 cze 2012

eliza3 napisał(a)
Haniu, a u mnie brodatych pod dostatkiem, same się sieją, rosną gdzie chcą, ale jakoś pozwalam im na to, bo niezmiernie je lubię. Lubię do Ciebie zaglądać, bo masz w ogródku swojsko i kwieciście. Specjalnie dla Ciebie brodatki. Pozdrawiam.

Piękne okazy
dajana 00:25, 18 cze 2012

Haniu ja bardzo lubię gozdziki a ich zapach jest przesliczny jak dla mnie,,, tez je miałam ale nie wiem gdzie mi się podziały .Pytasz mnie czy mam hortensje ogrodowe .Hmm ,,,usiądz proszę bo ze śmiechu pękniesz kiedy przeczytasz odpowiedż.A są inne niz ogrodowe?Nie znam róznicy ,sadzone w ogrodzie to dla mnie ogrodowe hi,hi.Haniu ja zupełnie sie na tym nie znam.,,dopiero raczkuje w temacie roslin . Kupiłam cos na Pan,anabell chyba i jakieś inne,,, pamietam jedną która jest najładniejsza Kupiłam ja w zwykłym sklepie bez nazwy,, moze to własnie ogrodowa Doprawdy nie wiem co mam ,nie zaryzykuje i nie przesadzę ich ,,,kupię chyba inne Jakie proponujesz aby mi zbyt wczesnie listków nie wypusciły ? chodzi o takie juz po Zosce,,, bo wszystkie przemarzają,,, oprócz tej jednej której nazwy nie znam . Wkleiłabym zdjecia ale mi nie wychodzi Nie wiem dlaczego nie mogę ich wkleic kółeczko sie kręci i nic tak jakby nie było połączenia z serwerem .pewnie juz spisz .Miłego poranka ci zyczę Dobranoc)
monteverde 01:37, 18 cze 2012

asc napisał(a)

Ale mam,co mam.I nie narzekam.Kwiatek do wazonu jest, jakieś zieleni ny do kanapek też, a i owoce dopisują czasami jedne,czasami drugie.
Ale najważniejsze,że zajęcie jest, gdyby nie ogrody.....z nudów umrzeć by wypadało.......

I za tę mądrość życiową Cię uwielbiam A kwiatuszki też masz ładne

Hani warto poczytać i posłuchać

U mnie też posucha w brodacze a miałam zawsze jakieś kępy w tym roku zero
hanka_andrus 08:06, 18 cze 2012

Ja w betach,a tu wieczorem jeszcze tyle gości u mnie!
Witam rano i życzę miłego dnia.W weekend ogród odpoczywał ode mnie.Ale dziś muszę jechać podlać ,bo mimo ,że zapowiadali deszcz,to spadło zaledwie kilka kropli.No i pomidory......
Bawcie się dobrze , w ogródkach ,w pracy, w domu,bo życie mimo pracy jest jednak zabawą.......nie raz bolesną,ale przygodą.nigdy nie wiemy jak dzień się zakończy.I ten element niespodzianki lubię......
Hej......
danuta_ 08:19, 18 cze 2012

Haniu i Tobie miłego i słonecznego dnia życzę
Marta 08:23, 18 cze 2012

Haniu, śliczną masz rabatę piwoniową, inne kwiatuchy także. Pozdrawiam