Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi po zimie

Ogródek Hanusi po zimie

Bogdzia 21:22, 24 lip 2012

Dopiero włączyłam komputer i od razu do Hani i miałam ,,nosa". Takie spotkanie sie odbyło . Spra.wozdanie piękne. Zdjęcia obydwu dziewczyn cudne i dziewczyny cudne. Pozdrawiam serdecznie.
paprotka 21:49, 24 lip 2012

O, a ja się dziś na działeczce nudziłam, a tu takie atrakcje były! Wczoraj pracowałam jak koń, po długiej nieobecności, a dziś tylko się pokręciłam tu i tam. Chciałam się działką nacieszyć przed powrotem do pracy Bo zawsze widzę ją z żabiej perspektywy, podczas pielenia, wciąż coś robię a nigdy nie siedzę Potem szybkie fotki i oglądam własny ogródek w domu, w komputerze
Martek 21:58, 24 lip 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Tak cichutko po kryjomu
Wymknęła się Hania z domu.
Coś tam niby nam szepnęła - "sza"
I że niespodziankę dla nas ma.

Hi,cha,a cała masa nas myślała ,że "sza"to o grzybach )))))))))))))
hanka_andrus 22:55, 24 lip 2012

Za gorąco dziś na las,Zresztą przy tej temperaturze,to..... pełno mieszkańców w grzybkach....szkoda
chodzenia.
Paprotko,Zaglądałam w sobotę.... nie było Ciebie.Ale ja byłam krótko,
Kiedy wracasz do pracy? Ja jeszcze w tym tygodniu z raz będę w ogrodzie.
A dziś? Korciło mnie zajrzeć,ale po rannym gościu i po podlaniu ....szybko do domu .....jak dla mnie...za gorąco.Nie mamy coś szczęścia,albo za dużo nosem przy ziemi ryjemy.
dajana 23:49, 24 lip 2012

Martek napisał(a)

Hania !
oprowadziła mnie po swoim królestwie, pokazała cuda i cudeńka i zaprosiła na kawkę i ciacho!

są kwiaty, są owoce i warzywa ! prawdziwy raj

Haniu, kwitniesz Pięknie ci w tym kapeluszu To zdjęcie w sam raz na awatarek

A ogród? Słów mi brak, żeby opisać, co czuję. Malwy mnie urzekły, ale wszystkie zakątki piękne Widać, że kochasz ten ogród

Anula - zazdroszczę Ci spotkania z Hanią

Nic Polkom nie brakuje ,ale tu Hania ,niech będzie,że po angielsku
Relacja słowno-obrazkowa naprawdę na wysokim poziomie .
Ja też zazdroszczę możliwości spotkania

Haniu jaka ty elegancka jesteś ,,fiu ,fiu .Miły dzień miałaś,, taka laseczka cię odwiedziła ze ho,ho!! Troszkę wam zazdroszczę tych spotkań ale tylko troszkę Serdecznie pozdrawiam śliczne panie !
Milka 00:26, 25 lip 2012

anula_wn napisał(a)
Hania !
oprowadziła mnie po swoim królestwie, pokazała cuda i cudeńka i zaprosiła na kawkę i ciacho!

są kwiaty, są owoce i warzywa ! prawdziwy raj

i oczywiście hortensje !

ale trudno pokazać wszystko, bo każdy zakątek cudny

Haniu, jak to wspaniale, ze się spotkałyście obie cudnie wyglądacie, a kapelusz bardzo twarzowy Anula pięknie pokazała twój ogród, pełno tam wszystkiego, ale mnie zachwyciły twoje czerwone malwy, chociaż wszystko i piękne i dorodne
hanka_andrus 06:53, 25 lip 2012

Dziękuję za odwiedziny,przede wszystkim Anulce,No i ja miałam towarzystwo i sposobność do pogaduszek.Komplementy........och jak ja je lubię......chociaż aparat przekłamuje......i to bardzo.Ale ten Anulki ....to jest bombowy!
Moniika 07:18, 25 lip 2012

Hej Haniu! U mnie teraz tez za gorąco... Nigdy nie jest idealnie! Może z samego rana trzeba byłoby do ogrodu lecieć ale ja nigdy tak wcześnie nie mogę się zwlec.. Jak juz nie wstaje od pracy to odsypiam jak juz wstane ogarnę się okazuje się ze żar z nieba juz się leje... Ale w końcu na morzem dla turystów trochę gorąca tez się przyda miłego dnie życzę
hanka_andrus 07:23, 25 lip 2012

Miłego,Monisiu.Widzę,że kibicujesz mi po sąsiedzku.....miło się obudzić,i widzieć gości.....chociaż w wątku.
Moniika 07:28, 25 lip 2012

No ja to już w pracy jestem Haniu od jakiegoś czasu (przyjeżdżam zawsze grubo przed siódmą bo lubię jak jeszcze nikogo nie ma... ) i codziennie pijąc kawę poranną zaglądam do Ciebie Wybierasz się na spotkanie Ogrodowiczów 18 sierpnia??