Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2012

Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2012

KasiaWB 19:31, 03 cze 2012

baraga1904 napisał(a)
Pierwsz raz widziłam ją w tv... tą słynną banię..Fajny pomysł do ogrodu w zimie...

Agnieszka, podczas oprowadzania Kasia powiedziała mi, że latem też dzieci chętnie się w niej pluskają bo w bani woda musi być przez cały rok czyli to bania całoroczna faaajnie
KasiaWB 19:38, 03 cze 2012

Krys napisał(a)
Kasiu potwierdzam tez takie kupiłam a cięcie nimi to sama przyjemność
Szkoda ,że nie mogłam pojechać na spotkanie ,oj miło Was oglądać

Krysiu, jeszcze na szczęście będą spotkania ja tak żałowałam, że nie byłam ostatnio u Bogdzi no i na Święcie Róż w ubiegłym roku no ale na każde spotkanie napewno nie dojadę ) no chyba, że zostanę rentierem i będę miała całkowicie wolny czas ))
marzena 19:43, 03 cze 2012

witam, dopiero dotarłam do domu to był dla mnie 3-dniowy wypad, którego głównym akcentem było Święto Róż

Danusiu, Witku - dziękuję bardzo za to przemiłe spotkanie w ogrodzie znanym przecież ale dopiero teraz poznanym 'na żywo'
...mogłam zobaczyć perfekcyjne kompozycje, rewelacyjnie dobrane piękne rosliny
zaskoczeniem były dla mnie - w sumie niezbyt wielkie rozmiary ogrodu Danusi - nie moglam uwierzyć, że na tak niewielkiej przestrzeni można mieć tyle roślin w pięknych aranżacjach ! no i bez jednego chwasta !

ogrody Anuli oraz Wiesi/Kasi bardzo piękne także chyba Anuli zdążyłam to powiedzieć

jak to często bywa w takich ważnych chwilach - zawodzi technika... zdążyłam zrobić zaledwie kilka zdjęć... pocieszeniem jest to, ze umieściłyście/-liście juz mnóstwo pięknych fotek z naszego spotkania, no i jeszcze moja siostra ma mi dosłać te, które robiła swoim aparatem...

a teraz fotki z pierwszego oglądania ogrodu Danusi z Anią monte

Madzenka 19:46, 03 cze 2012

O widzę źe Marzenka i Monteverde przypadly sobie do gustu!
Milka 19:48, 03 cze 2012

Śliczne kobietki w pięknym ogrodzie i jak widać fajnie wam się rozmawia
marzena 19:55, 03 cze 2012

no pewnie, że fajnie się rozmawiało...ale oczywiscie zbyt krótko...w ogóle z wszystkimi, z którymi miałam okazję porozmawiać... a chyba z wiekszościa choć chwilę... był świetny kontakt

dziękuję Wam wszystkim
Milka 19:56, 03 cze 2012

Pięknie, aż od razu człowiek głupieje
KasiaWB 20:16, 03 cze 2012

Marzenko, ja mam niedosyt! nawet nie wiem kiedy odjechałyście są też osoby, z którymi niestety nawet słowa nie udało mi się zamienić pewnie dlatego, że troszkę później dojechałam a poza tym człowiek oszołomiony spotkaniem, zwiedzaniem itd. ) ale to nic, nadrobię przy najbliższej okazji już się bójcie )))
Milka 20:19, 03 cze 2012

marzena napisał(a)
no pewnie, że fajnie się rozmawiało...ale oczywiscie zbyt krótko...w ogóle z wszystkimi, z którymi miałam okazję porozmawiać... a chyba z wiekszościa choć chwilę... był świetny kontakt

dziękuję Wam wszystkim

U Bożenki było też super i też niedosyt tego pogadania
Gardenarium 20:19, 03 cze 2012

Kazimiera Woźniak ‎...na FB napisała:

Róża róży powiedziała twój kolor różowy,
też byś chciała i zazdrościsz gdyż twój jakiś płowy.
Ach jak możesz kiedy wszyscy dziś mnie podziwiali,
poprawiła swoje płatki i w myślach się żali,
pewnie nie wie że ja jestem symbolem wierności
i dlatego się panoszy kiedy tyle gości.
A że ma wdzięk elegancję i szczęście przynosi
ja biała w ogródku będę dłużej tak zanosi

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies