Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 07:49, 24 maj 2016

Kasya napisał(a)

no niezle...

beta 07:52, 24 maj 2016

katiaxx napisał(a)
Śliczne tiasrelki i bardzo zazdroszczę miskantow ... moje padły.

bbuuuu...szkoda traw....moje ciężko zbierały sie po zimie...pewnie nie wyrosną z nich kolosy, ale ważne że zyją

beta 07:53, 24 maj 2016

leon60 napisał(a)
uwielbiam te Twoje kolorki pięknie masz

merci ...no...na brak koloru nie mogę narzekać...ale lubię to...jednak kokocha ze mnie
beta 07:57, 24 maj 2016

Zielona napisał(a)
Najbliższy tydzień ma być upalny. Przyda się woda pod ręką w dalszej części

cześć Marta....przeciągniecie tej wody do drugiej części ogrodu to była dobra decyzja...teraz czekam na linie kroplujące...mam plan rozciągnąć je przynajmniej na dwóch rabatach...byłoby fajnie
Ludwika 08:09, 24 maj 2016

Berberysy wraz ze swoim towarzystwem prezentują się pięknie! Ja sobie kupiłam jedną sztukę jeszcze przed ogrodowiskiem i Twoje zdjęcia utwierdził mnie w przekonaniu, że kiedyś dokupię temu mojemu jedynakowi rodzeństwo
magnolia 08:31, 24 maj 2016

beta napisał(a)
dziś eM zrobił rozprowadzenie wody do drugiej strony ogrodu

będzie to dla nas duże ułatwienie...dziś już korzystałam

i takimi roboczymi zdjęciami kończę dzisiejszą relację

o tydzień nas wyprzedzacie- my mamy to samo w planach na sobotę.

Lubię bardzo czas czosnków.
Żelaźniak- mam nadzieję, że wchodzi w erę corocznego kwitnienia.
Ma niezwykłą urodę.

Piękny ogród Beatko
achimee 10:04, 24 maj 2016

Piękny ten Twój ogród, w moim musi jeszcze trochę czasu upłynąć zanim wszystko podrośnie i będzie widoczne. Najbardziej podobają mi się berberysy z czosnkiem i seslerią. Te kolory są oszałamiające, ach. Jaka to sesleria? nie mam jeszcze żadnej i właśnie zaczęłam się rozglądać no i gatunków jest dużo, tylko co wybrać hmmmm
beta 10:43, 24 maj 2016

Ludwika napisał(a)
Berberysy wraz ze swoim towarzystwem prezentują się pięknie! Ja sobie kupiłam jedną sztukę jeszcze przed ogrodowiskiem i Twoje zdjęcia utwierdził mnie w przekonaniu, że kiedyś dokupię temu mojemu jedynakowi rodzeństwo

te berberysy również i mnie zaskoczyły...jako początkująca ogrodniczka, bez doświadczenia zupełnie nie wiedziałm czego się mogę po nich spodziewać...ale teraz z czystym sumieniem mogę je polecić każdemu kto praganie koloru w ogrodzie
pozrawiam
beta 10:58, 24 maj 2016

magnolia napisał(a)

o tydzień nas wyprzedzacie- my mamy to samo w planach na sobotę.

Lubię bardzo czas czosnków.
Żelaźniak- mam nadzieję, że wchodzi w erę corocznego kwitnienia.
Ma niezwykłą urodę.

Piękny ogród Beatko

nasz wykop w zasadzie w planach nie był....ale po moich zmaganiach z rozwijaniem i zwijaniem 30 metrowego węża chyba się wziął i nade mną zlitował
ja tez mam takie nadzieje co do Żeleźniaka
buziaki
beta 11:00, 24 maj 2016

achimee napisał(a)
Piękny ten Twój ogród, w moim musi jeszcze trochę czasu upłynąć zanim wszystko podrośnie i będzie widoczne. Najbardziej podobają mi się berberysy z czosnkiem i seslerią. Te kolory są oszałamiające, ach. Jaka to sesleria? nie mam jeszcze żadnej i właśnie zaczęłam się rozglądać no i gatunków jest dużo, tylko co wybrać hmmmm

dziękuję...choć wiem, ze juz duzo jest zrobione to ciągle mam tez świadomość ile jeszcze przed nami
to sesleria heufleriana...polecam ją do słonecznych suchych i niezbyt wymagających gleb...