Mala_Mi
12:44, 10 cze 2012

Chwastnica jednostronna - też to gówno mam..i też nią walczę........ pielenie trawnika ręczne to u mnie normalka... i teraz juz wiem od Ciebie, że to przypadłosć gleb gliniastych... porażka..... a rozrasta się to strasznie... Po wypaleniu zielska, przed zrobieniem nowego trawniak, tak to dziadostwo mi szybko zarosło działkę, że nie szło posiać trawy... bo zanim przepalił się perz.... to ta chwastnica zdążyła zawładnąć całym terenem... Więc jak wypalamy teraz pod nowy trawnik, to oprysk jest konieczny ponowny...
Mówisz rura do trzymania poziomu wody...słuszna uwaga..tylko nie mam gdzie tej wody wypuścić.. trzeba pomyśleć....... słuszna uwaga....
Mówisz rura do trzymania poziomu wody...słuszna uwaga..tylko nie mam gdzie tej wody wypuścić.. trzeba pomyśleć....... słuszna uwaga....