Jolu, ja też mam tonację biało - czerwoną w jednym miejscu w skrzynce. Nie dało się inaczej w tym roku.
Tak, to czasami jest: jedna chwila w naszym życiu i wiemy, że to jest to. Ja też widziałam wiele ładnych zadbanych obejść gospodarskich w Bawarii i Austrii i wtedy (tyle lat temu), dało mi to do myślenia. Każda podróż kształci, a ja z każdej wracam bogatsza o doświadczenia i obrazy zapamiętane.
Melduję się! (jak ja mogłam przegapić Twój nowy wątek?!)
Będę dzielnie kibicować i podziwiać Twój nowy ogród. Coś mi się zdaje, że na efekty długo nie będę musiała czekać
Marta, specjalnie dla ciebie sprawdziłam co pisze na etykiecie mojej kaliny: wymagań co do stanowiska nie ma. Jak będzie w praktyce, to się okaże. Czy u mnie jest podmokły teren - też nie wiem.
Ewa, mnie zawsze fascynowały oprócz ogrodów pięknie udekorowane okna. Teraz spowszedniało, bo i u nas jest coraz ładniej.
Pozdrawiam wszystkich zaglądających z Ewą, Gosią i Zbyszkiem. Dziękuję za zapełnianie kartek mojego wątku. Ciągle czasu mi brakuje żeby coś wkleić i napisać.
Melduję tylko, że przybył nam domek ogrodnika. Będzie można w końcu upchnąć moje ogrodowe sprzęty .
Gratuluję zakupu! Teraz go tylko ładnie wkomponować i.....ozdabiać grządki......
Andziulka, dziękuję że do mnie luknęłaś . Nie wiem czy mi się uda stworzyć taki ładny ogród...
Bardzo lubię twój awatarek. Masz taką miłą radosną buzię.
A to nasz domek ogrodowy. M. planuje pomalować go na biało, z szarymi dodatkami. Zielsko jak widać, ma się dobrze
Jolu, znając Twoje upodobanie do wymuskanego ogrodu, czy ten nowy będzie podobny do tego, czy masz ochotę na całkowitą odmianę? Chyba że już pisałaś o tym, a ja zapomniałam.