Polichlorku, bylam u Ciebie juz kiedys, ale co tam, powtorze sie. Ladnie Ci roslinki rosna, ile zurawek i host masz! Dabrowke tez lubie, te zime przetrwala prawie bez szwanku, jak zimozielona
pozdrawiam!
Karolina
popcarol - dziękuję bardzo za miłe słowa! no muszę powiedzieć że hosty w tym roku oszalały!! jak je kupowałam to nic nie wskazywało na to, że będą aż takie wielkie...
dtjj - dziękuję, donica to też moje ulubione "stworzonko", kompozycja powstała właściwie przypadkiem, z braku miejsca dla bluszczu (bałam się, że na zimę zamarznie wsadzony w ziemię), a teraz cieszy oko
polichlorkowi na imię Ala i dziekuję za rewizytę.
Do założenia profilu namówiłam mnie Justyna (stychaz) za co jej bardzo dziekuję, bo czerpię dużo inspiracji z waszych ogrodów.
zmian na tarasie dużo, bo ciągle poszukuję swojego miejsca i swoich kolorów, ale mam wrażenie że coraz to lepiej wszystko wygląda - w miarę możliwości oczywiście na tak małym terenie z 5cm ziemią do obrabiania (bo pod tarasem garaże podziemne) ale staram się i każde miłe słowo jest dla mnie niezwykle budujące - dziękuję!