Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zielony galimatias

Zielony galimatias

Evchen 23:14, 21 sie 2012

Kondzio napisał(a)
musisz sie zdecydowac i wybrac sama ty tam bedziesz przebywac a nie my My mozemy doradzic rosliny ale ty masz decydujacy głos Najlepiej wziosc sie wgarsc i zabrac sie do roboty

No co Ty.. ja muszę mieć zaplanowany front robót
Jak mi małż wpuści te rurki w glebę,... to już gleba!.. NIC NIE ZMIENIĘ...zapowiedział, że żadnych zmian przez kilka lat...
Evchen 23:16, 21 sie 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Widzę, że mój sposób rozwiewania wątpliwości ( i sporów ) przez głosowanie się spodobał!

Irena co tam knujesz dla dolnoślązaków ? Może jakaś wycieczka w pobliżu, może Lobau w Niemczech?
Ponoć jest tam 20 ha ogrodu do pooglądania, a to wszystko 20km od granicy. A może ktoś już tam był i powie czy warto?

Aga czy Andrzej?.. Kto zacz?.. nie widzę, bo ciemno choć oko wykol...

A głosu nie oddałeś/aś?.... ale na wycieczkę to już się wybieracie.. a mnie tu w niedoli zostawicie?... murek falisty postawię!
Madzenka 23:16, 21 sie 2012

Evchen napisał(a)
Madżenka
no.. bez trawy to ani rusz Musi być
A dziewczyny jak to dziewczyny Pogadałyśmy .. i nie doszłyśmy do wniosków żadnych. Jednej się podobają kwadraty, innej fale, Irenka słusznie zauważyła, że musi być nuta romantyzmu...

No i klops?... Bo jak zacznę łączyć koła z kwadratami i renesansem Rokokowskim to dopiero będzie galimatias!...

Dziewczyny... plis, burza mózgów?....

Ev czy możesz baaaardzo dokładnie nanieść na plan rozczochranca???
A co do kubików to jeszcze myśłałam o takim rombie przy tarasie zamiast kwadratu i analogicznie po skosie w prawym rogu...? Ale zaznac mi rozczochańca cobym go na przekątnej umieściła dokładnie w miejscu gdzie będą się pod katem prostym przecinać
Ale chyba lepiej gdy to narysuję
Evchen 23:17, 21 sie 2012

Kindzia napisał(a)
No i się doczekałaś od Kondzia
Mnie takie wstrząsy pomagają, Jemu też pomogły

I ty Brutusie????...
Kondzio 23:17, 21 sie 2012

E tam ja zmieniam i co moja połowa tak samo mówiła i popacz same zmiany tylko czeba miec sposoby
Madzenka 23:18, 21 sie 2012

Evchen napisał(a)

musisz sie zdecydowac i wybrac sama ty tam bedziesz przebywac a nie my My mozemy doradzic rosliny ale ty masz decydujacy głos Najlepiej wziosc sie wgarsc i zabrac sie do roboty

Jak mi małż wpuści te rurki w glebę,... to już gleba!.. NIC NIE ZMIENIĘ...zapowiedział, że żadnych zmian przez kilka lat...

Rurki to wpuści do zraszaczy do trawnika ale linię kroplującą to sobie sama do woli możesz wydłużac i zawijać i wić.....
A M sie tym amatorsko czy zawodowoo zajmuje?
Kondzio 23:20, 21 sie 2012

nikt nie chce zle dla ciebie tylko sa pewne decyzje które czeba samemu podjac jak wyjscie zamaz czy urodzić dziecko czy byc samemu i Tak .......
Evchen 23:21, 21 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Madżenka
no.. bez trawy to ani rusz Musi być
A dziewczyny jak to dziewczyny Pogadałyśmy .. i nie doszłyśmy do wniosków żadnych. Jednej się podobają kwadraty, innej fale, Irenka słusznie zauważyła, że musi być nuta romantyzmu...

No i klops?... Bo jak zacznę łączyć koła z kwadratami i renesansem Rokokowskim to dopiero będzie galimatias!...

Dziewczyny... plis, burza mózgów?....

Ev czy możesz baaaardzo dokładnie nanieść na plan rozczochranca???
A co do kubików to jeszcze myśłałam o takim rombie przy tarasie zamiast kwadratu i analogicznie po skosie w prawym rogu...? Ale zaznac mi rozczochańca cobym go na przekątnej umieściła dokładnie w miejscu gdzie będą się pod katem prostym przecinać
Ale chyba lepiej gdy to narysuję
.
fWiesz, że dla Ciebie wszystko.. ale mam iść teraz ze świeczką na ogród?...
ja bym nie ryzykowała z oznaczaniem przekątnych.. widziałaś co wyszło jak zaczęłam u Ciebie współrzędne wyznaczać.... żartuję!.. rysuj, może pokumam o co kaman....
Evchen 23:24, 21 sie 2012

Kondzio napisał(a)
nikt nie chce zle dla ciebie tylko sa pewne decyzje które czeba samemu podjac jak wyjscie zamaz czy urodzić dziecko czy byc samemu i Tak .......

O to ja CIę tu sprostuję... o tym, że chcę dziecko, owszem decydowałam.. ale o porodzie to już nie! Przyszło kiedy chciało,.. i żadne bieganie po korytarzu z kroplówką nie pomagało...
Evchen 23:25, 21 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Rurki to wpuści do zraszaczy do trawnika ale linię kroplującą to sobie sama do woli możesz wydłużac i zawijać i wić.....
A M sie tym amatorsko czy zawodowoo zajmuje?

Amator, dlatego we stresie
Rurki do zraszaczy, ale zraszacze musi jakoś wyznaczyć już teraz, tzn. ich położenie...