Szczerze mówiąc to mnie to rokoko jakos nęci ale nie w tym kształcie jaki narysowałaś Nie wiem co bym zrobiła ale coś bym pokombinowała.
Ale jak mam wybierać to chyba na fale jednak bym się zdecydowała
Ewuś, ale to ma być Twój ogród, Ty masz się w nim dobrze czuć.
To tak jak z wystrojem mieszkania - jedni lubią antyki, inni szkło i metal.
Bardzo podobają mi się ogrody minimalistyczne, ale sama nie chciałabym takiego mieć.
W jakim Ty czułabyś się dobrze?
Fale są na pewno najbardziej "bezpieczne", wszyscy będą się w nich dobrze czuć. Tylko że nie będziesz miała takich klawych obwódek...
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Tessi!... ja lubię ogrody angielskie i nie wiedzieć czemu obwódki bukszpanowe, ale tą miłość odkrywłam tutaj na ogrodowisku. Lubię ogrody przyzamkowe .. cacuszka i dzieła sztuki.. dopracowane, dopieszczone..... ale coś mi nie gra w tym moim rokokoko... tylko nie wiem jeszcze CO????
Ale madżenie Ogrodnika też jest cuuudne.. cuuuudne...
musisz sie zdecydowac i wybrac sama ty tam bedziesz przebywac a nie my My mozemy doradzic rosliny ale ty masz decydujacy głos Najlepiej wziosc sie wgarsc i zabrac sie do roboty
Widzę, że mój sposób rozwiewania wątpliwości ( i sporów ) przez głosowanie się spodobał!
Irena co tam knujesz dla dolnoślązaków ? Może jakaś wycieczka w pobliżu, może Lobau w Niemczech?
Ponoć jest tam 20 ha ogrodu do pooglądania, a to wszystko 20km od granicy. A może ktoś już tam był i powie czy warto?