Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zielony galimatias

Zielony galimatias

Kondzio 23:25, 21 sie 2012

Evchen napisał(a)

nikt nie chce zle dla ciebie tylko sa pewne decyzje które czeba samemu podjac jak wyjscie zamaz czy urodzić dziecko czy byc samemu i Tak .......

O to ja CIę tu sprostuję... o tym, że chcę dziecko, owszem decydowałam.. ale o porodzie to już nie! Przyszło kiedy chciało,.. i żadne bieganie po korytarzu z kroplówką nie pomagało...
Kondzio 23:27, 21 sie 2012

ale twoja decyzja była dobra prawda i uwiesz wkoncu wsiebie boze i kto to mówi Chyba ania mi zrobiła pranie muzgu musze chyba czesto do niej jezdzic
Kondzio 23:31, 21 sie 2012

Evchen napisał(a)

nikt nie chce zle dla ciebie tylko sa pewne decyzje które czeba samemu podjac jak wyjscie zamaz czy urodzić dziecko czy byc samemu i Tak .......

O to ja CIę tu sprostuję... o tym, że chcę dziecko, owszem decydowałam.. ale o porodzie to już nie! Przyszło kiedy chciało,.. i żadne bieganie po korytarzu z kroplówką nie pomagało...
Czeba wiedziec gzie trawa jest a kroplujace wydłuzasz lub skracasz
Kondzio 23:33, 21 sie 2012

Ale u ciebie sie rozpisałem czeba isc spac dobranoc
Evchen 23:34, 21 sie 2012

Kondzio napisał(a)
Ale u ciebie sie rozpisałem czeba isc spac dobranoc

Nio.. ja też idę.. bo rano nie mogę zejść z łóżka... przez ten galimatias...
dobranoc wszystkim
Madzenka 23:34, 21 sie 2012

Moi Drodzy ale prosimy o opinię. Czy w ogóle jest sens nadal nad kwadratami/rombami pracować, czy dopracować zawijaski?
Evchen 23:35, 21 sie 2012

Dobrze gada!....
Ozłocić to mało...
grupa_trzyma... 23:36, 21 sie 2012

Ewa to ja niewdzięcznik. Ja to bym zawęził wybór do fal lub kwadratowego rokokoko. Ponieważ takie rokokoko będzie paskudne to oddaję głos na fale.Zresztą my też ich użyjemy u siebie. Aga ma zupełnie nowe spojrzenie na sprawę-zauważyła piękno kwadratu. Ponoć to już jej 3 wersja. Jak na czas jej przynależności do forum, to i tak nieźle. Pomyśl ile ja wersji znisłem przez prawie 20 lat! zgroza.
grupa_trzyma... 23:42, 21 sie 2012

Sio! teraz ja - Aga! Ewa, nie bij, ale ja dzisiaj jestem za kwadratowymi formami. Ładnie o nich napisałaś, wybierz to, co Ci w duszy gra. A na załączonych obrazkach widać, że są to geometryczne formy!
Pomagamy???? Bo chcemy zabrać Cię też na wycieczkę do Lobau. Piszesz się? Innych też zachęcamy!
Niewdzięcznik się ze mnie naśmiewa a mi ciężko podjąć decyzję, wszystko mi się podoba. Dobrze czułabym się chyba u Irenki, bo jak sama pisze ma wszystkiego po trochę.

grupa_trzyma... 23:45, 21 sie 2012

No, ja do Niej piszę a ona spać idzie. Powiedzieć skandal, to mało! I co Wy tak z Kondziem równocześnie spać chodzicie. Hę?