nikt nie chce zle dla ciebie tylko sa pewne decyzje które czeba samemu podjac jak wyjscie zamaz czy urodzić dziecko czy byc samemu i Tak .......
O to ja CIę tu sprostuję... o tym, że chcę dziecko, owszem decydowałam.. ale o porodzie to już nie! Przyszło kiedy chciało,.. i żadne bieganie po korytarzu z kroplówką nie pomagało...
Czeba wiedziec gzie trawa jest a kroplujace wydłuzasz lub skracasz
Ewa to ja niewdzięcznik. Ja to bym zawęził wybór do fal lub kwadratowego rokokoko. Ponieważ takie rokokoko będzie paskudne to oddaję głos na fale.Zresztą my też ich użyjemy u siebie. Aga ma zupełnie nowe spojrzenie na sprawę-zauważyła piękno kwadratu. Ponoć to już jej 3 wersja. Jak na czas jej przynależności do forum, to i tak nieźle. Pomyśl ile ja wersji znisłem przez prawie 20 lat! zgroza.
Sio! teraz ja - Aga! Ewa, nie bij, ale ja dzisiaj jestem za kwadratowymi formami. Ładnie o nich napisałaś, wybierz to, co Ci w duszy gra. A na załączonych obrazkach widać, że są to geometryczne formy!
Pomagamy???? Bo chcemy zabrać Cię też na wycieczkę do Lobau. Piszesz się? Innych też zachęcamy!
Niewdzięcznik się ze mnie naśmiewa a mi ciężko podjąć decyzję, wszystko mi się podoba. Dobrze czułabym się chyba u Irenki, bo jak sama pisze ma wszystkiego po trochę.