Anitko, ale co za daleko od tarasu.. ?... Grill moim zdaniem w tej formie nie pasuje - ale to tylko grill, zawsze można go zmienić na model o innym wyglądzie. Czy chodzi Ci raczej o sam fakt, że to miejsce jest zbyt wyeksponowane?...
Wgryzłam się...........
Powiedz Ty mi Kochana....w jakim stylu masz domek....??? bo to co pokazała Gosia...to klasyka
Zgadzam się z Tobą, że w ogródku powinna być spójność...poszła bym dalej....łącząc ogród ze stylem domu....
Ty tu urządzisz....a raczej niech Twoje serce porządzi........
Teraz ulega modyfikacjom..
tzn. uwzględnia stan zastany i stan oczekiwany jak i ewentualne zmiany..
Graby nie takie jak u Marzenki... To miałyby być takie strzyżone drzewa - z płaską koroną... dałyby nieco cienia na tarasie....
Opcja kwadratowa ...- raczej z niej na razie zrezygnowałyśmy, ale kto wie...
Dla porównania moje rokokoko renesansowe
Wszystkie linie rabat będą - niezależnie od projektu końcowego- w większości otoczone obwódką bukszpanową. Nawet być może nieco dziwne rokokoko i esy-floresy w obwódce wyglądają pięknie.... a strzyżenia wyostrzają jeszcze formę..
To tak gwoli wyjaśnienia mojej wizji...
Ev, ściągnęłam blizej te wersje, żeby daleko nie szukać. Zaraz przybliżę te Twoje ostatnie dzieło.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
lewa strona ... zielona rabata ... na wprost 24mb ... o i w teraz widzę, że w zasadzie to z4 jest proste a naprostować można prawą stronę co na szybko i jakimś cudem zaznaczyłam na czerwono ...
żółta linia to ma tylko zwracać uwagę na równoległość stron ...
Izuniu.. o niebo lepiej ...
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.