Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje ogrodowe przedbiegi PART I : planowanie ogrodu

Moje ogrodowe przedbiegi PART I : planowanie ogrodu

Milka 15:54, 15 maj 2013

Śliczne roślinki w donicach a zwłaszcza te pierwsze heliotrop odurza zapachem, więc pewnie z nosem w nim siedzisz
TheMagda 08:04, 16 maj 2013

asc napisał(a)
Odnośnie powiedzenia... u nas się często do przyjaciół mówiło bracie i to w różnych kontekstach...
Dzięki za zaglądanie do mnie......

Nie pamiętam czy komentowałam doniczkowe (czy tylko oglądałam i nic nie napisałam), ale masz piękne.. te pelaśki wymiatają...... a heliotropik mam w gruncie

Zaglądanie do Ciebie to przede wszystkim przyjemność dla mnie
TheMagda 08:06, 16 maj 2013

beta napisał(a)
Hej Madziulka...fajne okazy posiadasz w donicach...a ta hosta Albopicta, jak dla mnie to pięknota...już ją sobie wyguglowałam ...kompozycje w donicach cieszą wzrok...bardzo fajne zestawianie kolorów...i donice superaśne...pozdr

Beciu z tą Albopictą to śmieszna historia, kupiłam ją przez pomyłkę z przekonaniem, ze to patriot, ale kupowałam ich dużo to nie zwróciłam uwagi na napisy na woreczkach (hosty kupowałam tylko korzeń i zalążek listka). Wszystkie po całe 3 złote za sztukę
TheMagda 08:07, 16 maj 2013

mleczajka napisał(a)
hej Magda, bardzo ładne kompozycje doniczkowe. I doniczki ładne.

pozdr.
S.

Dziękuję Sylwuś
TheMagda 08:08, 16 maj 2013

irena_milek napisał(a)
Śliczne roślinki w donicach a zwłaszcza te pierwsze heliotrop odurza zapachem, więc pewnie z nosem w nim siedzisz

Kupiłam tę roślinę oczywiście na spontanie . Nie spodziewałam się nawet, że da mi tyle radości
TheMagda 08:31, 16 maj 2013

Przychodzicie, oglądacie to muszę zadbać o Wasze dobre samopoczucie.

Dalsze wieści z mojego DONICZKOWA

Moje Bricomarchowe Limki, po całe 15,99PLN. Kupiłam 3 sztuki

I mój skrzynkowo- warzywny misz-masz:

Dlaczego mam selera w skrzynce?? Po prostu ubóstwiam zapach natki selerowej

... i będą pomidorki koktajlowe

... a rukola już smakuje niesamowicie (wyhodowana od ziarenka przez mnie )

Skrzynka w ogóle - wiem, worek do zamaskowania !!

Żurawka jedna z tych rzeczy, za których odkrycie kocham OGRODOWISKO

Moja hosta zbiera się do kwitnienia, hurrra... to mój pierwszy hostowy kwiatek

Nowy nabytek x 4 - Carex ornithopoda Variegata- Turzyca ptasie łapki Variegata

PATIOT - jest zachwycająca

Zaatakowany opuchlakiem Obsidian, może jednak coś z niego będzie

Dziękuję za uwagę

Milka 10:48, 16 maj 2013

Limki, piękne krzaki, będzie dużo kwiatów patriot rzeczywiście śliczna, a skrzynia mnie niczym nie razi, jest świetna
a swoje warzywka, to juz mega wyczyn, u mnie coś brak talentów w tym kierunku, ale może kiedyś...
Joaska 11:36, 16 maj 2013

Madzioskoczek napisał(a)

Skrzynka w ogóle - wiem, worek do zamaskowania !!

Magda koniecznie musze zgapić twoja skrzynię bo tak się zastanawiam gdzie ja moje pomidorki powsadzam al teraz juz wiem!!!!!
wygląda syper a worek wcale nie razi.
TheMagda 12:01, 16 maj 2013

irena_milek napisał(a)
Limki, piękne krzaki, będzie dużo kwiatów patriot rzeczywiście śliczna, a skrzynia mnie niczym nie razi, jest świetna
a swoje warzywka, to juz mega wyczyn, u mnie coś brak talentów w tym kierunku, ale może kiedyś...

Irenko Ty masz inne talenty Bezcenne!!
TheMagda 12:01, 16 maj 2013

Joaska napisał(a)

Magda koniecznie musze zgapić twoja skrzynię bo tak się zastanawiam gdzie ja moje pomidorki powsadzam al teraz juz wiem!!!!!
wygląda syper a worek wcale nie razi.

Asieńka super, że Ci się podoba. W ustach takiego handemadera jak Ty to duży zaszczyt