Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje ogrodowe przedbiegi PART I : planowanie ogrodu

Moje ogrodowe przedbiegi PART I : planowanie ogrodu

Joaska 18:51, 28 maj 2013

Madzi nic nie wyrzucaj takie cudowności do Ciebie jadą!
Jak rozmnożysz tojeść orszelinowatą to się uśmiechnę o jedna sadzonkę.
Katarzynka604_ 20:37, 28 maj 2013

Witaj Madziu Twój balkon powala z nóg !!!!!! rety ile ty tego masz zazdroszczę ci musze też pomyśleć o rozmnażaniu Nie wiem czy nie doczytałam , ale kiedy planujesz umieścić te cuda na rabacie? Jestem ciekawa efektu Pozdrawiam
TheMagda 08:49, 29 maj 2013

Joaska napisał(a)
Madzi nic nie wyrzucaj takie cudowności do Ciebie jadą!
Jak rozmnożysz tojeść orszelinowatą to się uśmiechnę o jedna sadzonkę.

No Asia czy Ty myślisz, że ja bym coś od Ani wywaliła?? No po prostu opcji nie ma !! to przecież takie smaczki jakich świat nie widział
Zapewniam fotorelację z otwarcia
TheMagda 08:52, 29 maj 2013

Katarzynka604_ napisał(a)
Witaj Madziu Twój balkon powala z nóg !!!!!! rety ile ty tego masz zazdroszczę ci musze też pomyśleć o rozmnażaniu Nie wiem czy nie doczytałam , ale kiedy planujesz umieścić te cuda na rabacie? Jestem ciekawa efektu Pozdrawiam

Witam Kasiu. Serdecznie dziękuje za odwiedziny.
Rośliny planuję wsadzić do ziemi najpóźniej jesienią tego, wszystko zależy od tego, kiedy zdołamy zrobić ogrodzenie wokół domu.
beta 10:08, 31 maj 2013

TheMagda 13:25, 04 cze 2013

Witam.

U mnie także pada, pada i pada ;/
Czas więc na nowy post. Tym razem pokazuje moje ostatnie, najnowsze zdobycze roślinkowe:

Heuchera Midas Touch x 5

Heuchera Fire Alarm x 5

Heuchera Electra x 5

Miscanthus sinensis Jubilar x 5

Pennisetum setaceum Rubrum x 6

Berberis Thunbergii Atropurpuera x 5

Ophiopogon planiscapus Nigrescens x 7
Moniika 18:02, 04 cze 2013

Fajne nowości a u mnie ciągle sucho...martwię sie o trawę i drzewa. Każdy ma swój krzyż
Pozdrawiam M
Joaska 19:14, 04 cze 2013

Wow Magda i takie ogrodowiskowe ilości

Midas Touch to cudna żurawka !!!! też ją mam dość szybko się rozrasta będziesz miała co dzielić za rok no i cudnie się przebarwia zależnie od pory roku.
Reszta też super
a ja dzisiaj zdobyłam szałwię omszoną w OBI za 2,98 wzięłam 3 sztuki w najlepszej kondycji , a i tak z nich zrobię więcej sadzonek
nl_kinia 09:09, 05 cze 2013

Midas Touch mnie urzekła i chyba muszę dopisać do listy chciejstw
tą czerwoną chyba mam, ale pewna nie jestem, bo jak ją zidentyfikowałam, to nigdzie nie zapisałam nazwy, więc teraz jest znowu nn ale potwierdzam, że za rok wszystkie bedą już ogromne - jestem szczerze zdumiona tym jak one szybko i ładnie rosną!

strzygłaś już bukszpana w tym roku? ciekawa jestem jak to się robi, bo ja na razie tylko się przymierzam, ale jakoś boję się zaczynać, bo nie widzę tej "kulki" którą ma zostać po strzyżeniu ahahahaha no i czekam na słoneczko, więc jest czas na przymiarki
Katarzynka604_ 10:12, 05 cze 2013

Madzioskoczek napisał(a)
Witam.

U mnie także pada, pada i pada ;/
Czas więc na nowy post. Tym razem pokazuje moje ostatnie, najnowsze zdobycze roślinkowe:

Heuchera Midas Touch x 5

Heuchera Fire Alarm x 5

Heuchera Electra x 5

Miscanthus sinensis Jubilar x 5

Pennisetum setaceum Rubrum x 6

Berberis Thunbergii Atropurpuera x 5

Ophiopogon planiscapus Nigrescens x 7

Rety a u Ciebie jak zawsze cudeńka