Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

monitka 21:13, 26 wrz 2013

Ewa super trawki! Na gracillimusy nie narzekaj. Moje miały po pięć zdziebełek jak je sadziłam w zeszłym roku a w tym sa takie kępy że wiosną mam zamiar je dzielić. Niedawno pokazywałam u siebie jak podrosły.
A rabata superowa od niej się wszystko zaczęło

Co do rabaty z kulką tujową to ja bym ją zostawiła tak jak jest. Bukszpan się zagęści i bedzie kiedyś kulka w fajnej bukszpanowej skarpecie
ewa004 21:17, 26 wrz 2013

beta napisał(a)
cieszę się że trawki przyszły....i wcale nie najgorsze...Dziewczyny mają rację, że rabata fajnie wygląda....teraz tylko czekać aż się wszystko rozrośnie, a na wiosnę jej nie poznamy...

Trawki rzeczywiście nie były najgorsze ,bałam się że przyjdą jakieś mikro, że nie będzie ich widać
A przyszły takie że jeszcze mogłam śmiało dzielić ,ale wolałam żeby były większe kępy ,więc zrobiłam tylko trzy sadzonki
ewa004 21:24, 26 wrz 2013

monitka napisał(a)
Ewa super trawki! Na gracillimusy nie narzekaj. Moje miały po pięć zdziebełek jak je sadziłam w zeszłym roku a w tym sa takie kępy że wiosną mam zamiar je dzielić. Niedawno pokazywałam u siebie jak podrosły.
A rabata superowa od niej się wszystko zaczęło

Co do rabaty z kulką tujową to ja bym ją zostawiła tak jak jest. Bukszpan się zagęści i będzie kiedyś kulka w fajnej bukszpanowej skarpecie

Jak kupowałam ML to sadzonki były bardzo ładne ,myślałam że te Gracimulusy chociaż takie będą
Ale masz rację ,moment urosną ,zaraz będę je dzielić

Moniś masz rację od tej rabaty wszystko się zaczęło ,minął rok

A tujka w skarpetce zostanie tak jak jest
Skoro Ty ,Basia ,I Sylwia jesteście tego zdania to wiem że tak będzie najlepiej
kaisog1 21:50, 26 wrz 2013

Ewa no ślicznie z trawkami Od razu "lekkości" dodały

A Gracki to pewnie tegoroczne sadzonki dlatego małe. Poza tym one po posadzeniu długo sie aklimatyzują.
Agania 21:58, 26 wrz 2013

To chyba Książę na białym rumaku do Ciebie zawitał będzeisz miała ciurkadeło, bo mój M nawet
o ciurkadełku nie chce słyszeć, a mam już łupka
Rabatka jest super skomponowana Ewa, teraz ze trzy latka, a będziesz tam leżeć i wypoczywać jak zamurowana
ewa004 22:05, 26 wrz 2013

kaisog1 napisał(a)
Ewa no ślicznie z trawkami Od razu "lekkości" dodały

A Gracki to pewnie tegoroczne sadzonki dlatego małe. Poza tym one po posadzeniu długo sie aklimatyzują.

Też mi się tak wydaje
Urosną
ewa004 22:12, 26 wrz 2013

Agania napisał(a)
To chyba Książę na białym rumaku do Ciebie zawitał będzeisz miała ciurkadeło, bo mój M nawet
o ciurkadełku nie chce słyszeć, a mam już łupka
Rabatka jest super skomponowana Ewa, teraz ze trzy latka, a będziesz tam leżeć i wypoczywać jak zamurowana

Aga ja mojego M na ciurkadełko przygotowywałam rok czasu ,i udało się machnął na mnie ręką
Nie spodziewam się ,że mi pomoże, ale nie przeszkadza i to uważam za swój ogromny sukces

Trzy latka mam czekać !!! ...nie ...zaraz na wiosnę kupię leżak i ciurkadełko i nic mnie nie ruszy chyba że ten Książę na białym rumaku

Magda70 22:13, 26 wrz 2013

ewa004 napisał(a)

Jak kupowałam ML to sadzonki były bardzo ładne ,myślałam że te Gracimulusy chociaż takie będą
Ale masz rację ,moment urosną ,zaraz będę je dzielić

Moniś masz rację od tej rabaty wszystko się zaczęło ,minął rok

A tujka w skarpetce zostanie tak jak jest
Skoro Ty ,Basia ,I Sylwia jesteście tego zdania to wiem że tak będzie najlepiej

Ja też jestem takiego zdania...
Ja już prawie słyszę szum wody w ciurkadełku...
leon60 22:13, 26 wrz 2013

Dobra robota rabatka ślicznie wyszła
wiunia 23:39, 26 wrz 2013

Ewa bardzo mi się podoba Twoja rabata trawki piękne! Czy w tym miejscu gdzie je posadziłaś jest dużo słońca w ciągu dnia? Pytam, bo planuję dosadzić też trawki, a nie wiem czy miejsce odpowiednie przeznaczyłam