Miło popatrzyć na takie porównanie przed i po Wielkie zmiany nastąpiły w tym miejscu i ostateczna wersja okrzepła super będzie Pani zadowolona ) Pozdrawiam serdecznie
Tesiulka to zdjęcie z 2012 roku to moje?????? coś Ci się kobito pomieszało
Ty już zrobiłaś porównanie ,a ja zrobię dopiero na wiosnę jak usłyszę szum wody
Kasiu jak bym posłuchała Sylwii zaraz na początku jak doradzała tam ławeczkę ,to rabata już by była skończona tak do końca ,a że nie posłuchałam to muszę poczekać do wiosny
Chociaż jak bym gdzieś dostała takie ciurkadełko jak chcę ,lub zakupiła taką kulę to chyba bym nie wytrzymała i zrobiła jeszcze teraz
Kasiu jak bym posłuchała Sylwii zaraz na początku jak doradzała tam ławeczkę ,to rabata już by była skończona tak do końca ,a że nie posłuchałam to muszę poczekać do wiosny
Chociaż jak bym gdzieś dostała takie ciurkadełko jak chcę ,lub zakupiła taką kulę to chyba bym nie wytrzymała i zrobiła jeszcze teraz
Możesz zadołować w doniczkach...nie powinny przemarznąć. Ale ja bym je teraz wsadziła do ziemi...lepiej będą rosły i na wiosnę będą większe niż te w donicach.
A potem pójdą w miejsce docelowe...
ps. u mnie nie ma sekatorów, wideł ani pazurków...znaczy się są ale moje...tylko moje
Ewuś...super metamorfoza!!!....takie porównania najbardziej cieszą...zreszta każda nawet najmniejsza zmiana na lepsze cieszy...ja tez dziś zmieniałam...mam nadzieję że na lepsze
buziaki Słońce