Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

BarbaraM 09:13, 27 wrz 2013

A ja pojechałam dziś z samego rana do szkółki i traw nakupiłam za Twoim przykładem.
A teraz proszę Ewcia,wskocz do mnie i doradź.
Milka 12:03, 27 wrz 2013

ewa004 napisał(a)
Oto i moje pięknoszki

Przy dwóch sadzonkach troszkę się obłupało a więc uciachałam nożykiem i wyszły mi jeszcze trzy takie malutkie
Posadziłam tu

posadzĘ tam jeszcze cebulowe ,dosypię kory a na wiosnę ciurkadełko i żwirek i FINITO

no i rewelacja, jeszcze cebulki i aby do wiosny
ewa004 18:21, 27 wrz 2013

Irenko strasznie się cieszę ,że Cię widzę

Basiu już lecę zobaczyć
gierczusia 19:41, 27 wrz 2013

Rany ... Ewka ... Ale fajnie .. I jeszcze ciachanko było ...
gierczusia 19:43, 27 wrz 2013

BarbaraM napisał(a)
Ewa jestem pod wrażeniem że tak pięknie skończyłaś tą rabatę.
Pamiętam jak się do niej przymierzałas...

Ja teź pamiętam ... A teraz mamy takie cudeńko .. A jak wszystko podrośnie
Mala_Mi 20:21, 27 wrz 2013

Monitka już napisała.... więc się nie powtarzam....
Za rok o tej porze jak porównasz fotki to będziesz szczękę zbierać po swoim ogrodzie.. mówię ci to.. i nawet możemy sie o flaszeczkę założyć Trawki maja to do siebie, że rosną Już widzę jak będzie cudnie .... masz na to moje słowo honoru Teraz jest ładnie Nic mnie nie gryzie
Gabrysia_ 07:21, 28 wrz 2013

Trawki przyszły
....za rok będą wielgaśne te carexy i będziesz mogła dzieliś,tak jak ja moje,a kupiłam dużo mniejsze
Gracillimusy faktycznie mizerne,ale tez nabiorą objętości
Fajnie wygląda rabata
ewa004 14:40, 28 wrz 2013

Ale tu tłoczno ..w sobotę ......o 7 rano ...spać nie możecie ?

Ela ja też pamiętam jak zaczynałam ..od tej rabaty właśnie
Jak się cieszyłam że chcecie mi pomóc ,że nikt tu się nie prześciga czy mam Mesia w ogrodzie czy jak ja byle jaki rower
Teraz dnia bez Was ni da rady wytrzymać

Aniu jeżeli obiecasz mi że tą flaszeczkę wypijemy razem to ja się nawet o dwie założę ...bo co to jedna
Wiem że nie słodzisz nikomu bez potrzeby ,dlatego tym bardziej cenna jest dla mnie Twoja pochwała

Gabrysiu ja też byłam ciutkę rozczarowana tymi Gracimulusami ,ale bardzo się cieszę że je w końcu mam ,wiesz jak u mnie ciężko z trawami .
Dostaną papciu to migiem urosną
ewa004 14:43, 28 wrz 2013

Dobra lecę skosić trawkę ,posadzić truskawki ,znaleźć widły ,przerzucić kompost ...

Właśnie nie widziałyście moich wideł ?
Anabell 15:53, 28 wrz 2013

Wyczytałam, że poszukujesz horti. Mnie w tym tygodniu przyszła przesyłka z Darłowa. Zamawiałam Polar za 13 zł i to taka sobie. wiosną takiej wielkości limkę kupiłam w auchan .
i drugie to Dębolistną za 7 zł ta uważam że tania. poza tym różne krzewy brałam jak orszelina biała. berberyski ale maleńkie tylko ukorzenione po 2,90 tuje Daniki po 6żł to też mogą być. Przyszła przesyłka bez zastrzeżeń i pierwszą spotkałam że mogłam śledzić paczkę.
Możesz wpisać szkółka krzewów mystkowscy.
Ja też jeszcze lecę sprzątać w ogrodzie. Twoich wideł nie widziałam , ale zgubiłam dwa sekatory.