Ewka super zmiany! na takich fotkach fajnie to widać
Lariskowymi pedami się nie martw, moja też takie ma. Zetniesz wiosną i bedzie ok.
Czy pomiedzy różami przy murze coś rośnie? może lawendy by się tam zmieściły?
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Ja bym powiedziała że wygląda już w miarę przyzwoicie ,ale żeby było pięknie to jeszcze długa długa droga
Ale rzeczywiście połowa podwórka ,bo przecież nie napiszę ogrodu gdzie jest bukszpanowa i różanka i skarpetka ma w sobie już urok
Monika a takie róże przycina się na wiosnę, czy tylko obcina się np takie dziwolągi jak nam wypuściła ?
A lawenda jest przed różami bo za już nic się nie zmieści a pomiędzy różami są ML także tam już ciasnota
Dzisiaj dojdzie do mnie moje ustrojstwo od ciurkadełka wymienili na nowe
Ale i tak już za późno w tym roku na montowanie ciurkadełką, a szkoda bo ciężko będzie wytrzymać do wiosny.
U was zwiastunem wiosny będą te tysiące cebul co posadziłyście a u mnie bedzie CIRKADEŁKO
Basiu jak było bez doradcy czyli bez was można zobaczyć oglądając fotki PRZED
Ja dziękuję Bogu za dzień w którym znalazłam ogrodowisko i dzień w który odważyłam się pokazać to co pokazałam
Wiele w moim życiu zmieniło ogrodowisko i wiesz Basiu że to nie tylko ogród się zmienia ale ja i mój M też przechodzimy przemianę
Tak,niestety musimy pokazać to co mamy i przez to pokazać nieco siebie.
Nie zawsze ideał.
Cieszę się razem z Tobą wszelkimi przemianami.
Muszę powiedzieć że ja też się nieco zmieniłam,również swoje zapatrywania.
Odkryłam rośliny których wcześniej nie doceniałam a nawet nie lubiłam.
Podpatrzyłam jak można w inny sposób coś skomponować...
Efekty już sama widzę.
Czasem potrzebuję też jakiejś rady i dziękuję ci za bywanie u mnie,Ewcia