Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

BarbaraM 08:28, 07 lis 2013

Ło rany Ewa.
Ale mnie przestraszyłaś...byle dobrze było.
beta 08:52, 07 lis 2013

ewa004 napisał(a)
Jak byście się zastanawiały czy umarłam ..to umarłam już chyba ze trzy razy
Dentyści ze mną mają podobnie jak z ja z moimi rabatami .......raz nie podchodzę

Dzisiaj jadę znowu do dentysty ,coś spartolili ,czwarty dzień boli obrzęk coraz większy ,antybiotyk czwarty dzień nie pomaga
Jak dzisiaj nie przestanie boleć to chyba zwariuję

widzę że mimo bólu humor Cię nie opuszcza

a tak serio to trzymam kciuki Ewuś....żeby tylko nie bolało....
wiunia 16:09, 07 lis 2013

O rany Ewa dawno nie zagladałam na forum i czytam, że u Ciebie boleści, łaczę się w bólu, bo jakiś czas temu miałam taki wielki obrzęk na dziąśle, że masakra, a co gorsza nie było wiadomo od czego? po kilku dniach zażywania środków przeciwzapalnych minęło ale bolało okropnie! Pozdrawiam i trzymam kciuki za szybką ulgę w bólu !
Syla 16:15, 07 lis 2013

beta napisał(a)

widzę że mimo bólu humor Cię nie opuszcza

a tak serio to trzymam kciuki Ewuś....żeby tylko nie bolało....

Skarbie ale u mnie również nic nie jest proste i od tak po prostu ..... ściskam , bądź dzielna bo ja również próbuję być
Tess 22:08, 07 lis 2013

Ewuś, myślę o Tobie
Kindzia 09:13, 08 lis 2013

Lepiej trochę chociaż?
Magda70 10:15, 08 lis 2013

Ewcia...aż tak przystojny ten stomatolog???

Buziam
BarbaraM 10:25, 08 lis 2013

Wszyscy czekamy....
ewa004 18:35, 08 lis 2013

Już jestem
Dzisiaj po raz kolejny wizyta u stomatologa (Madziu bardzo przystojny )ale już jest lepiej
Opowiem wam co mi się przytrafiło
Zaczęło się od tego że miałam straszna ochotę na kurczaczka i sobie kupiłam i sobie upiekłam i sobie zjadłam
I było pysznie ,ale zachciało mi się obgryźć kość i ....złamałam zęba
Pani stomatolog stwierdziła że nie ma co ratować i ząbek aut,więc mnie znieczuliła w policzek i trafiła w to miejsce gdzie trafia jeden na 10000 lekarzy ,czyli tam gdzie nie powinna i uszkodziła mi splot policzkowy
Do tego po wyrwaniu nie włożyła antybiotyku i zrobiło się zapalenie kości, do tego mam sztywny policzek i będzie boleć jeszcze jakiś tydzień.

Wczoraj córcia miała zakładany aparat (już u innego dentysty na szczęście )i tam zajęli się mną fachowo i profesjonalnie i jak codziennie będę jeździła a to tylko 60 km w jedną stronę na zmianę opatrunku to jest szansa że za tydzień już boleć nie będzie
I tyle

TESIU ,KASIU, MADZIU, BASIU ,SYLWUŚ ,WIUNI,BEATKO buziam i dziekuję
GorAna 19:22, 08 lis 2013

ewa004 napisał(a)
Już jestem
Dzisiaj po raz kolejny wizyta u stomatologa (Madziu bardzo przystojny )ale już jest lepiej
Opowiem wam co mi się przytrafiło
Zaczęło się od tego że miałam straszna ochotę na kurczaczka i sobie kupiłam i sobie upiekłam i sobie zjadłam
I było pysznie ,ale zachciało mi się obgryźć kość i ....złamałam zęba
Pani stomatolog stwierdziła że nie ma co ratować i ząbek aut,więc mnie znieczuliła w policzek i trafiła w to miejsce gdzie trafia jeden na 10000 lekarzy ,czyli tam gdzie nie powinna i uszkodziła mi splot policzkowy
Do tego po wyrwaniu nie włożyła antybiotyku i zrobiło się zapalenie kości, do tego mam sztywny policzek i będzie boleć jeszcze jakiś tydzień.

Wczoraj córcia miała zakładany aparat (już u innego dentysty na szczęście )i tam zajęli się mną fachowo i profesjonalnie i jak codziennie będę jeździła a to tylko 60 km w jedną stronę na zmianę opatrunku to jest szansa że za tydzień już boleć nie będzie
I tyle

TESIU ,KASIU, MADZIU, BASIU ,SYLWUŚ ,WIUNI,BEATKO buziam i dziekuję

Ewciu szczerze współczuję...pozdrawiam