Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

Kamajla 22:00, 05 lis 2013

ewa004 napisał(a)

Kamila ja rodziłam sztuk trzy wiem i rozumiem o co loto ...ale ból zęba to jednak straszny ból

ano straszny, ale mnie dawno nie bolał ale wszystko przede mną, pewnie zaraz któryś zacznie
Tess 22:02, 05 lis 2013

ewa004 napisał(a)

Zdjęć nie mam kiedy zrobić ,wracam z pracy ciemno ,a jak miałam wolne to albo padało albo bolało
Ale jak zrobię to będę głośno krzyczała

Uffff, ulżyło mi - jeśli będziesz krzyczała tak, jak się drzeć umiesz, to na pewno usłyszę
Mala_Mi 22:34, 05 lis 2013

Kamajla napisał(a)

ano straszny, ale mnie dawno nie bolał ale wszystko przede mną, pewnie zaraz któryś zacznie

Oj wszystko przed I to powinno cieszyć Bo nie tylko przed ból al i radość...

Ewuś... przecie cie nie ząb bolał, bo ci go urwali...
Rench 00:43, 06 lis 2013

Fakt,ludzie patrzą na nas jak na czubów,kiedy robimy foty kwiatkom. Kiedyś rzuciłam się do focenia przez okno w samochodzie ,a moja córa mnie upomniała,żebym się uspokoiła,bo ludzie się oglądają....... Ale kiedy opowiedziałam ostatnio,że muszę na leżąco zrobić zachód słońca,taki jak Ania ASC na kolanach,to nawet domownicy wymownie popatrzyli na siebie
Paszczę płukaj szałwią,szybciej się będzie goiła rana,szybko zapomnisz Pozdrawiam
BarbaraM 07:58, 06 lis 2013

ewa004 napisał(a)

Kamila ja rodziłam sztuk trzy wiem i rozumiem o co loto ...ale ból zęba to jednak straszny ból

Podpinam się pod porównywanie różnorakich bóli i stwierdzam że rozumiem.
Ja rodziłam 5-ciokrotnie.

A ból zęba też przeżyłam okrutny.

A do rzeczy: lepiej ci już dziś Ewcia?
Szałwia - tak!
Polecam.
beta 08:41, 06 lis 2013

Ewuś
Kamajla 15:30, 06 lis 2013

BarbaraM napisał(a)

Podpinam się pod porównywanie różnorakich bóli i stwierdzam że rozumiem.
Ja rodziłam 5-ciokrotnie.

się wyrwałam... ja tylko 2 razy

a jak ząb?
Margarete 16:26, 06 lis 2013

Ewciu dawno do ciebie nie zaglądałam, ostatnio chyba jak ławkę nowa kupowałaś..chyba... ..ale sie u ciebie zmieniło, jest super. Pieknie zaaranzowana rabata ze stozkami i bukszpanem, sliczna rózanka z trawami a juz te ceglane mury ....to budza moja zazdrość. Świetny, angielski klimat starych ogrodów mozna dzieki nim uzyskać. Pięknie juz jest a jka postawisz te wszystkie dodatki, ciurkadełko, kulki na swoich miejscach i zrealizujesz plany to bedzie bosko.

Czytam że ty tez pierwszy sezon masz wiele roslin i podobnie jak ja masz wiele watpliwości co ciąc a co nie ... ja swoje szałwie podcięłam bo mi sie niepodobały ich przekwitłe kwiatostany, by lo jeszcze ciepło i ładnie a one "straszyły" ale reszty rosliny nie obcinałam, zostawiłam do wiosny... teraz czytam u ciebie że ok, może tak byc.

Pozdrawiam i obiecuje ze bede częściej u ciebie
ewa004 08:21, 07 lis 2013

Jak byście się zastanawiały czy umarłam ..to umarłam już chyba ze trzy razy
Dentyści ze mną mają podobnie jak z ja z moimi rabatami .......raz nie podchodzę

Dzisiaj jadę znowu do dentysty ,coś spartolili ,czwarty dzień boli obrzęk coraz większy ,antybiotyk czwarty dzień nie pomaga
Jak dzisiaj nie przestanie boleć to chyba zwariuję
ewa004 08:23, 07 lis 2013

Dzięki że mnie odwiedzacie ,rozpiszę się więcej jak wrócę od dentysty
Buziaczki