Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

Sebek 13:01, 18 lis 2013

Meczow nieogladam, bo po co mi dodatkowe nerwy? A zab u mnie nie ma.... moze to tez dobrze, bo siem brzydze gadzin

gierczusia 20:01, 18 lis 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Ewuś, te żabki to na szczęście finansowe, wiesz? Pozdrawiam serdecznie

Bożeszzzzz, naprawdę ??... Ja miałam jedną żabę w moim mikro oczku jak to przystało na mikro ogród i zeżarł ją kot sąsiadki .. Co w takim wypadku ze szczęściem finansowym ??... Przeszło na sąsiadkę ??... Czy na kota ??..

Buziam Ewka
gierczusia 20:05, 18 lis 2013

Ewka .. Ale te Twoje żaby to jakieś elegantki, nawet w moro się ubrały , na modzie się znają ..... A o dziurach siersciuchowych nic nie powiem ... Będę milczała jak Dżiokonda
Rench 21:01, 18 lis 2013

To masz fajnie że same się wygramoliły,ja muszę im pomagać i pokazać drogę do Sanu,bo M się brzydzi I zawsze się mnie pyta jak ja to zrobiłam
AlKa 22:06, 18 lis 2013

Witaj Ewo zajrzałam do Ciebie i poczytuje o początkach i jestem na etapie rozważan nad fontanna, lub lustrem a i zawijasek Ani z "ugoru" sie pojawił ciekawie się robi Pozdrawiam cosik czuje że spędze dziś troche czasu u ciebie w ogrodzie
ewa004 22:08, 18 lis 2013

gierczusia napisał(a)

Bożeszzzzz, naprawdę ??... Ja miałam jedną żabę w moim mikro oczku jak to przystało na mikro ogród i zeżarł ją kot sąsiadki .. Co w takim wypadku ze szczęściem finansowym ??... Przeszło na sąsiadkę ??... Czy na kota ??..

Buziam Ewka

No to masz dylemat z ta żabą a bardziej z tymi finansami Ja myślę że pies drapał i kota i żabę i sąsiadkę
Kasa jak ma być to będzie czy z żabą czy z kotem
ewa004 22:09, 18 lis 2013

AlKa napisał(a)
Witaj Ewo zajrzałam do Ciebie i poczytuje o początkach i jestem na etapie rozważan nad fontanna, lub lustrem a i zawijasek Ani z "ugoru" sie pojawił ciekawie się robi Pozdrawiam cosik czuje że spędze dziś troche czasu u ciebie w ogrodzie

Kochana to ja przypilnuje ,bo jak z nudów uśniesz w tym moim ogródeczku to Cię kocykiem nakryje
ewa004 22:12, 18 lis 2013

Rench napisał(a)
To masz fajnie że same się wygramoliły,ja muszę im pomagać i pokazać drogę do Sanu,bo M się brzydzi I zawsze się mnie pyta jak ja to zrobiłam

Eee tam same się nie wygramoliły ,pomogłam wiaderkiem i łopatką
I na trawkę a dalej niech już sobie radzą
AlKa 22:17, 18 lis 2013

ewa004 napisał(a)

Kochana to ja przypilnuje ,bo jak z nudów uśniesz w tym moim ogródeczku to Cię kocykiem nakryje

nie ma obaw ja ostatnio na bezsenność cierpię, a póki co mnie zaciekawił ten zakątek
ewa004 22:23, 18 lis 2013

Ten zakątek to moja zmora